Uniunea Europeana. Un proces de integrare continua

Uniunea Europeana. Un proces de integrare continua

34,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Uniunea Europeana. Un proces de integrare continua

Uniunea Europeană, un proces de integrare continuă conţine 27 de contribuţii originale de autor a unor proeminenţi avocaţi în drept comunitar, din mediul academic şi practică şi se concentrează pe trei domenii principale ale integrării europene, care au marcat cariera lui Alfred E. Kellermann. Partea I se referă la aspectele instituţionale şi constituţionale, principiile generale; Partea a II-a conţine aspecte de fond iar partea a III-a se referă la noile state membre şi la Europa de Est. Contribuţiile incluse în această Liber Amicorum variază de la studii tematice în profunzime la studii de natură comparativă.

Alfred E. Kellermann este senior research fellow, specialist în drept comunitar la TMC Asser Instituut din Haga, Olanda. Este editor coordonator al lucrării dedicate unuia dintre pilonii Institutului T.M.C. Asser, dr. Alfred Kellermann.

" Practica judiciară în tradiţia juridică vest-europeană Din punct de vedere istoric, practica judiciară nu a constituit o sursă de drept în Statele cu tradiţie juridică continentală..." Continuare...

"Efectul comerţului electronic asupra evoluţiei viitoarelor directive ale Pieţei Interne şi excepţiile permise în anumite directive ale Pieţei Interne Se pare că decizia din cazul DocMorris..." Continuare...

Cartea "Uniunea Europeana. Un proces de integrare continua" a fost publicata in categoria Istorie / Relatii Internationale. Diplomatie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Alfred E. Kellermann si a fost publicata de editura CA Publishing. Se poate cumpara cartea Uniunea Europeana. Un proces de integrare continua prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Uniunea Europeana. Un proces de integrare continua" este de 34 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-92737-1-5
Pagini: 435
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Uniunea Europeana. Un proces de integrare continua

Produse similare si recomandari

Dictionar de terorism
David Wright-Neville
29.00 RON
Occidentalizarea lumii
Serge Latouche
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Uniunea Europeana. Un proces de integrare continua. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alfred E. Kellermann

Deocamdata in afara de "Uniunea Europeana. Un proces de integrare continua", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Alfred E. Kellermann.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter