Uneori, sub clar de luna (Nu plange sub clar de luna. Cartea a 2 - a)

Uneori, sub clar de luna (Nu plange sub clar de luna. Cartea a 2 - a)

Editura Leda
24,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Uneori, sub clar de luna (Nu plange sub clar de luna. Cartea a 2 - a)

Lumina lunii e periculoasă – alungă intimitatea întunericului şi scoate la iveală lucruri care ar fi mai bine să rămână ascunse...

Shelby este îndrăgostită de misteriosul Austin Bridges al III-lea, pe care l-a cunoscut într-o tabără de reeducare, cu o vară în urmă.
Acum, ea învaţă la Academia Steinfelder, o severă şcoală elveţiană pentru fete… ce poate fi mai rău de-atât?

Cum nu mai are nicio veste de la iubitul ei, Shelby este îngrijorată – mai ales că vede într-un tabloid o fotografie în care el apare alături de prinţesa pop a Europei.
Dar Austin nu este doar fiul unui star rock, ci şi un vârcolac sexy, iar legătura lui cu Shelby este mult mai puternică decât bănuieşte ea.

Austin reuşeşte să se strecoare la Steinfelder şi îi dezvăluie lui Shelby adevăratul motiv pentru care s-a ţinut deoparte în tot acest timp. Prizonieră în şcoală, din ce în ce mai conştientă de pornirile ei ancestrale, Shelby realizează că iubirea ei pentru Austin o va costa mai mult decât îşi imaginase vreodată.

Şi, în curând, va fi noapte cu lună plină...

Cartea "Uneori, sub clar de luna (Nu plange sub clar de luna. Cartea a 2 - a)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Heather Davis si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Uneori, sub clar de luna (Nu plange sub clar de luna. Cartea a 2 - a) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Uneori, sub clar de luna (Nu plange sub clar de luna. Cartea a 2 - a)" este de 24.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-102-436-3
Pagini: 160
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Uneori, sub clar de luna (Nu plange sub clar de luna. Cartea a 2 - a)

Produse similare si recomandari

Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Uneori, sub clar de luna (Nu plange sub clar de luna. Cartea a 2 - a). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Heather Davis

Heather Davis a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Nu plange sub clar de luna, Nu plange sub clar de luna : Editie de buzunar, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter