Unde ai fost

Unde ai fost

Editura Univers
22,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Romanul secolului XXI

Recenzie Unde ai fost

Probabil că toţi oamenii visează să se întoarcă în vremea propriei tinereţi sau a copilăriei. Dar poate oare cineva să se întoarcă în trecut, prin forţa memoriei şi a imaginilor? Unde ai fost este o carte a lumilor paralele: peste un prezent în care trăieşte personajul adult Ruud se suprapune un timp al copilăriei, luminos ca într‑o fotografie supraexpusă, un trecut în care tânjeşte să se întoarcă şi în care ar vrea să rămână.

O soră psihanalistă, o iubită care îi oferă un „brevet de amant“, o mamă dispărută în apartamentul căreia începe călătoria în timp, muzicieni, scamatori şi obiecte vechi investite: aceasta este lumea extraordinară a romanului Unde ai fost, o carte ludică, plină de magie cuvintelor şi a imaginilor, dar la fel de serioasă precum În căutarea timpului pierdut.

„Unde ai fost este o carte pentru oamenii care, cu sau fără ajutorul unui album de
fotografii, îşi trăiesc a doua copilărie.“
- NRC Handelsblad

"noortje Lambriul din jurul ghişeelor are cu siguranţă în jur de optzeci de ani, presupunând că poţi aprecia vreodată vechimea cu exactitate. Lemnul maro poate că a fost restaurat..." Continuare...

"Dublura Când Slim şi Paz se plimbă pe plajă, sunt nenumărate zmeie pe cer. Dreptunghiuri roşii, de câteva atârnă sfoară colorată. Se vede şi zmeul clasic, care începe..." Continuare...

Cartea "Unde ai fost" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de K. Schippers si a fost publicata de editura Univers. Se poate cumpara cartea Unde ai fost prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Unde ai fost" este de 22.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978‑99931‑13‑42‑3
Pagini: 216
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Unde ai fost

Produse similare si recomandari

Labirintul lumii III. Ce? Eternitatea
Marguerite Yourcenar
29.90 RON
Ars
Richard Hilary Weber
23.90 8.00 RON
Albine de sticla
Ernst Junger
44.50 19.90 RON
Turistul noptii
Katherine Marsh
29.99 RON
Iisus, minciuni si adevaruri
Michel Benoit
15.00 9.00 RON
Dezinformarea vazuta din Est
Vladimir Volkoff
18.00 9.00 RON
Haiku
Henri Brunel
16.00 9.81 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Unde ai fost. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

K. Schippers

Deocamdata in afara de "Unde ai fost", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului K. Schippers.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter