Un val, un ocean

Un val, un ocean

Editura Cartea Daath
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Un val, un ocean

"Experienta mea de a aduna si a produce aceste texte seamana cu povestea in care un student isi ia la intrebari maestrul in ceea ce priveste libertatea. Maestrul spune: unii cred ca sunt in cautarea propriului adevar al sufletului lor. Dar, Marele Suflet este cel care gandeste si cerceteaza prin ei.

Si Marele Suflet isi poate permite multe greseli, pentru ca unii sunt falsi jucatori si sunt inlocuiti cu altii noi. Aceia care, insa, isi permit cu adevarat sa se lase condusi de Marele Suflet se ratacesc mai putin deoarece, asemeni inotatorului care lasa cu incredere purtat de valuri si se foloseste de forta lor, are sansa de a se lasa condus catre un nou tarm."

Cartea "Un val, un ocean" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Bert Hellinger si a fost publicata de editura Cartea Daath. Se poate cumpara cartea Un val, un ocean prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Un val, un ocean" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-88581-7-6
Pagini: 521
Format: 14 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Un val, un ocean

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Un val, un ocean. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Bert Hellinger

Pe langa "Un val, un ocean", autorul Bert Hellinger a publicat si Fericirea care dureaza.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter