Un studiu in rosu

Un studiu in rosu

Editura Gramar
12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Sherlock Holmes

Recenzie Un studiu in rosu

...- Caut un loc sa stau, am raspuns. Caut un raspuns la intrebarea: Este posibil sa stai intr-un spatiu confortabil la un pret rezonabil?

- Ciudat! zise insotitorul meu. Esti a doua persoana pe ziua de azi care mi-a rostit expresia asta.

- Si cine este prima? am intrebat.

- Un coleg care lucreaza in spital in laboratorul de chimie. Se plangea azi dimineata ca nu gaseste pe nimeni cu care sa imparta plata chiriei unro camere bune pe care le-a gasit dar care sunt prea mult pentru buzunarul lui.

Pe Jupiter! am strigat. Daca vrea intr-adevar pe cineva cu care sa imparta spatiul si chiria, eu sunt omul potrivit. Prefer sa locuiesc cu cineva decat singur cuc. Tanarul Stamford ma privi oarecum ciudat pe deasupra paharului de vin din care sorbea.

Inca nu-l cunosti pe Sherlock Holmes, zise. S-ar putea sa nu mai vrei sa stai cu el tot timpul...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Un studiu in rosu", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Romane politiste, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Sir Arthur Conan Doyle si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Un studiu in rosu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Un studiu in rosu" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-1973-42-5
Pagini: 160
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Un studiu in rosu

Produse similare si recomandari

La agatat
Gordimer Nadine
24.90 RON
Carnete
Marcel Proust
39.99 RON
Heidi, fetita muntilor
Johanna Spyri
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Un studiu in rosu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sir Arthur Conan Doyle

Sir Arthur Conan Doyle a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Aventurile lui Sherlock Holmes. Volumul II, Semnul celor patru, Aventurile lui Sherlock Holmes. Volumul I, Cainele din Baskerville, Memoriile lui Sherlock Holmes, Valea Fricii, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Sherlock Holmes

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter