Un gentleman in strainatate : mic ghid pentru o calatorie reusita

Un gentleman in strainatate : mic ghid pentru o calatorie reusita

Editura Nemira
33,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Bonton

Recenzie Un gentleman in strainatate : mic ghid pentru o calatorie reusita

Ori de cate ori un gentleman merge intr-o alta tare, poarta cu sine un vis. Chiar daca e vorba despre calatorii de afaceri sau doar de placere, pentru el inseamna o deplasare care sa cuprinda toate dorintele sale. I se taie respiratia la gandul ca va putea vedea toate locurile despre care a citit. Spera ca va avea parte de dupa-amiezi placute in mici cafenele si ca va zabovi indelung, seara, in restaurante rafinate. Se imagineaza hoinarind la pas printre tarabele insirate pe trotuare, targuindu-se pentru un suvenir parte pe care sa-l arate mai tarziu prietenilor, povestindu-le cum l-a cumparat din Paris, din Madrid sau din Sydney.

Se vede mergand la opera, la Grand arena din Verona, se vede in tribunele vreunui stadion, asistand la finala Cupei Mondiale, se vede intr-un fotoliu, urmarind o piesa de teatru londonez din West End, se vede colindand strazile din Bangkok, ascultand o muzica pe care nu a mai auzit-o pana atunci.

Pentru gentelmanul care inca isi imagineaza o calatorie ca pe o experienta aventuroasa, ca pe o evadare din rutina de zi cu zi, cartea aceasta deschide toate usile. In plus, reaminteste fiecarui gentleman ca exista formule universale de politete. Desi unii se ingramadesc in fata sau fac poze in nestire ori filmeaza de zor prin salile muzeelor de arta, un gentleman va rezista tuturor ispitelor de a se comporta ca  un "american antipatic". Un gentleman isi asteapta mereu randul si nu se grabeste defel. Isi inchide camera de filmat atunci cand i se spune asta. Savureaza din plin experienta calatoriei. Zaboveste. Este mereu calm.

Cartea "Un gentleman in strainatate" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de John Bridges, Bryan Curtis, si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Un gentleman in strainatate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Un gentleman in strainatate" este de 33.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2012
ISBN: 978-606-579-334-7
Pagini: 232
Format: 10,7 x 17,8 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Un gentleman in strainatate : mic ghid pentru o calatorie reusita

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Un gentleman in strainatate : mic ghid pentru o calatorie reusita. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

John Bridges

John Bridges a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Cum sa fii un gentleman, O lady la masa, Un gentlemn la masa. Mic tratat de eleganta.

Bryan Curtis

Pe langa "Un gentleman in strainatate : mic ghid pentru o calatorie reusita", autorul Bryan Curtis a publicat si O lady la masa.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter