Un Craciun de neuitat

Un Craciun de neuitat

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Un Craciun de neuitat

Perioada sărbătorilor de iarnă ar trebui să fie pentru toată lumea prilej de fericire si bucurii. Nu însă si pentru Tara Lane, o newyorkeză de treizeci de ani, care exact acum, în loc sa obtină postul mult-visat de bucătar-sef într-un local frantuzesc, rămâne fără serviciu. În plus, si cei mai buni doi prieteni dispar din viata ei.

Când toate lucrurile păreau să anunte un sfârsit de an dezastruos, o întâmplare neaşteptată îi dă  prilejul ca de Crăciun să ajungă în peisajul de vis din Maui. Faptul că familia ei cicălitoare, cu care nu se întelege prea bine, decide să o urmeze nu o bucură foarte mult. Însă în Maui Tara face cunostintă cu Darren, un tânăr sexy si nonconformist, care transformă cu totul vacanta pentru care Tara îsi propusese doar distracţie si aventură. Un Crăciun în Maui se dovedeste un punct de cotitură în viata tuturor celor implicati, căci uneori cele mai plăcute surprize apar când te astepti cel mai putin.

Josie Sullivan este foarte mândră de Tess, fiica ei de unsprezece ani, si de relatia dintre ele. În tinerete, Josie a ales să fie o mamă singură si să renunte la studii, rămânând pe insula natală, Cedar Key, lucru care a reprezentat în permanentă un motiv de dispută cu propria mamă, care îsi dorea pentru Josie o carieră de jurnalist.

În apropierea Crăciunului, viata linistită a comunitătii de pe insulă este brusc tulburată de vestea că unul dintre cei mai vechi locuitori este în pericol de a fi trimis la azil, iar în spatele acestei actiuni este tocmai nepotul acestuia, Ben, un tânăr editor newyorkez care a pierdut de mult orice contact cu viata din Cedar Key. Revoltată de nedreptatea pe cale să fie comisă, Josie si fiica ei mobilizează pentru a îndrepta lucrurile. În final, Josie descoperă că este în pragul unei schimbări deosebite si pe plan personal, căci Ben se dovedeste până la urmă sufletul-pereche care îi poate oferi  acum Un Crăciun magic...

Un Crăciun de neuitat reuneste două încântătoare povesti de Crăciun, pe alocuri amuzante, în mare parte emotionante, care vă vor transpune în atmosfera magică si irezistibilă a sărbătorilor de iarnă.

Cartea "Un Craciun de neuitat" a fost publicata in categoria Carti cadou / Carti de Craciun si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Mary Carter, Terri DuLong, si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Un Craciun de neuitat prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Un Craciun de neuitat" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: decembrie 2011
ISBN: 978-606-600-597-5
Pagini: 224
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Un Craciun de neuitat

Produse similare si recomandari

Sarbatoarea Craciunului
Avril Tyrrell, Frances Tyrrell
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Un Craciun de neuitat. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Mary Carter

Deocamdata in afara de "Un Craciun de neuitat", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mary Carter.

Terri DuLong

Deocamdata in afara de "Un Craciun de neuitat", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Terri DuLong.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter