Un Craciun auriu - Idei creative vol. 33

Un Craciun auriu - Idei creative vol. 33

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 33 din seria Idei Creative

Recenzie Un Craciun auriu - Idei creative vol. 33

Crăciunul se lasă aşteptat an de an, iar pregătirile sunt întotdeauna în toi pentru cea mai frumoasă sărbătoare a anului.

Această carte vă va veni în ajutor în crearea unei atmosfere festive în căminul din care vor radia strălucirea şi căldura aurie a decoraţiunilor: globuri, mese festive, tăvi cu arome de sărbătoare.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Un Craciun auriu - Idei creative vol. 33", publicata in 2 categorii, Carti cadou / Carti de Craciun, Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Susanne Hoffmann si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Un Craciun auriu - Idei creative vol. 33 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Un Craciun auriu - Idei creative vol. 33" este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Un Craciun auriu - Idei creative vol. 33

Produse similare si recomandari

Descoperim Craciunul
colectiv Aramis
25.90 RON
Poveste de Craciun
Charles Dickens
34.90 RON
Sarbatoarea Craciunului
Avril Tyrrell, Frances Tyrrell
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Un Craciun auriu - Idei creative vol. 33. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Susanne Hoffmann

Deocamdata in afara de "Un Craciun auriu - Idei creative vol. 33", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Susanne Hoffmann.

Idei Creative

Un Craciun auriu - Idei creative vol. 33
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter