Un catel numit GRK

Un catel numit GRK

22,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Un catel numit GRK

Ce-ai face tu daca ai gasi un catel pe strada? L-ai inapoia proprietarilor? Chiar daca acestia s-ar afla la mii de kilometri departare? Si in inchisoare?

Pe drumul de intoarcere de la scoala, Tim da peste un catel pierdut, pe care parintii lui refuza sa-l primeasca in casa. Baiatul stie ce trebuie facut. Se furiseaza afara din casa, la miezul noptii, ia un taxi, impreuna cu cainele, pana la aeroport, iar de acolo un avion spre Europa Rasariteana...

Va trebui sa patrunda intr-o inchisoare de maxima securitate, sa piloteze un elicopter si sa fuga peste granita cu inima in gat, in aventura sa palpitanta cu un catel numit Grk!

Cartea "Un catel numit GRK" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Povesti si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Joshua Doder si a fost publicata de editura Corint Junior. Se poate cumpara cartea Un catel numit GRK prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Un catel numit GRK" este de 22.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 973-128-116-2
Pagini: 272
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Un catel numit GRK

Produse similare si recomandari

Maimutica Guenon
Corina Firuta
2.73 RON
Povestea lui Harap Alb
Ion Creanga
8.00 RON
Mica Sirena (editie de lux). Contine CD
Hans Christian Andersen
18.00 RON
Hainele cele noi ale imparatului
Hans Christian Andersen
5.70 RON
Motanul incaltat
Charles Perrault
1.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Un catel numit GRK. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Joshua Doder

Deocamdata in afara de "Un catel numit GRK", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Joshua Doder.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter