Un barbat, numai sa fie

Un barbat, numai sa fie

Editura All
24.90 19.92 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Linia bleu

Recenzie Un barbat, numai sa fie

Nimeni nu-si doreste sa piarda tot din cauza unei iubiri ratate, sa ajunga in situatia de a face alegeri proaste si de a-si vedea asteptarile inselate si proiectele naruite. Din povestile si comentariile Giannei Schelotto poate fi extras acel sambure de invatatura necesar pentru recunoasterea si evitarea relatiilor care ne pot afecta in acest fel.

Iubirile ratate invadează toate spaţiile emotive ale unei femei, influenţează alegerile, aşteptările, proiectele. Fenomenul e general: le loveşte atât pe frumoase, cât şi pe urâte, pe tinere şi pe cele mai în vârstă.

“Dar de ce?” se întreabă ele fără să le vină a crede. Durerea lor, uimirea şi surpriza ne duc cu gândul la confuzia copiilor atunci când li se refuză ceva despre care credeau că li se cuvine.

Protagonistele poveştilor care sunt redate în cartea Giannei Schelotto sunt închise în neliniştile lor amoroase şi par rupte de realitatea cotidiană.

În ciuda aparenţelor, aceste femei în căutarea iubirii sfârşesc prin a confirma vechea vorbă a feministelor: femeile nu au atât de mare nevoie de un bărbat care să le iubească, cât au nevoie să se iubească pe ele însele.

Gianna Schelotto (n. 1939) este scriitoare, jurnalistă şi psihoterapeută italiană. A studiat comportamentul uman, publicând mai multe cărţi pe această temă. Colaborează cu diverse ziare şi reviste, inclusiv Corriere della Serra şi Donna Moderna, păstrând o relaţie strânsă cu cititoarele sale. Este implicată şi în emisiuni de radio şi televiziune, cu teme apropiate activităţii sale de terapeut.

Printre cele mai recente cărţi ale sale se numără: Noi due sconosciuti (2011), E io tra di voi. Le amanti e le loro illusioni (2008), Ti ricordi papa? Padri e figlie un rapporto enigmatico (2006).

"Ne-am cunoscut în magazinul meu. Intrase să cumpere un cadou pentru mama lui, dar ieşise imediat, îngrozit de preţuri. S-a întors ziua următoare. „Nu cumpăr nimic, dar,..." Continuare...

"îmi distrugeam viaţa, convinsă fiind că fără un bărbat aş fi nimic şi nimeni. Dar nu ar avea sens să pierd timpul reevocând minciuni, fugi, îmbrobodeli, deziluzii dureroase. Nu..." Continuare...

Cartea "Un barbat, numai sa fie" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Gianna Schelotto si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Un barbat, numai sa fie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Un barbat, numai sa fie" este de 19.92 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2012
ISBN: 978-606-587-015-4
Pagini: 176
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Un barbat, numai sa fie

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Un barbat, numai sa fie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gianna Schelotto

Pe langa "Un barbat, numai sa fie", autorul Gianna Schelotto a publicat si Foamea ucigasa, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter