Un an din viata familiei Chit-Chit

Un an din viata familiei Chit-Chit

Editura Litera mica
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Un an din viata familiei Chit-Chit

Faceti cunoştinţă cu familia Chit-Chit, simpaticii şoricei care îşi duc viaţa într-o căsuţă din mijlocul pădurii. Urmati-i în aventurile lor si veti descoperi, dragi copii, cum trebuie să vă purtati în diferite împrejurări si mai ales cum să vă faceti usor noi prieteni.

Cartea "Un an din viata familiei Chit-Chit" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. Se poate cumpara cartea Un an din viata familiei Chit-Chit prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Un an din viata familiei Chit-Chit" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 9786066006378
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Un an din viata familiei Chit-Chit

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON
Sexul explicat adolescentilor
Madueno Conchita
70.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Un an din viata familiei Chit-Chit. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter