Umbra noptii

Umbra noptii

39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Umbra noptii

În vreme ce alte adolescente visează cu ochii deschisi la băieti, Calla Tor îsi cunoaste deja destinul: la terminarea liceului, fata-lup va deveni partenera masculului alfa Ren Laroche, alături de care va conduce o nouă haită de lupi Gardieni, luptând umăr la umăr pentru a apăra, chiar cu pretul vietii, locurile sacre ale Păzitorilor.

Dar, după ce încalcă legile străvechi ale stăpânilor ei salvându-l de la moarte pe frumosul muritor Shay, încetul cu încetul, Calla începe să pună la îndoială soarta care i-a fost hărăzită, propria existentă si întreaga ei lume. Secrete adânc îngropate ies usor-usor la suprafata si, odată cu ele, devine tot mai clar că nimic nu este ceea ce pare a fi. Ea stie că, dacă ascultă chemarea inimii, va pierde totul – poate chiar si propria viată. Merită oare o iubire interzisă sacrificiul suprem?

”O lume seducătoare, complicată, în care oamenii sunt pionii unei puternice haite de vârcolaci si nimic nu este ceea ce pare. Am stat cu sufletul la gură până la ultima pagină.” - Becca Fitzpatrick, autoarea seriei Îngerul Noptii

”O inteligentă reconstructie a trecutului în notă fantastică, pusă în scenă în prezent... o carte pentru romanticii incurabili, cărora le plac eroinele aflate în plin conflict între dragoste si datorie, frământate de pasiuni toride, dar înnăbusite.”  - L.A. Times

”Romanul de debut al lui Andrea Cremer pune mister si pasiune într-o experientă a autodeterminării.” - Publishers Weekly

Trădare, pierdere, suferintă, spaimă. Cum poate rămâne în viată o dragoste supusă la atâtea încercări? Continuarea în cartea a doua, Blestemul Lupilor.

A fost scrisa de Andrea Cremer si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Umbra noptii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Umbra noptii" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 12 martie 2012
ISBN: 978-606-600-656-9
Pagini: 400
Format: 14 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Umbra noptii

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Umbra noptii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Andrea Cremer

Deocamdata in afara de "Umbra noptii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Andrea Cremer.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter