Ultimul templier (Hardcover)

Ultimul templier (Hardcover)

Editura Nemira
63,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Suspans

Recenzie Ultimul templier (Hardcover)

Cavalerii templieri, mister fascinant al istoriei, sunt protagonistii unui thriller fără egal, care a încântat milioane de cititori din lumea întreagă, fiind tradus în peste 30 de limbi.

Un arheolog din Manhattan face o incursiune palpitantă în secretele unei epoci îndepărtate. Povestea începe în 1291, în Regatul Latin al Ierusalimului, si ajunge în America secolului XXI. Ultimul templier este în actiune: trebuie să salveze leganda Ordinului cu orice pret. Iar omul modern trebuie să dezlege una dintre marile enigme neelucidate ale universului.

Bestseller New York Times pentru aproape doi ani, romanul lui Raymond Khoury împleteste magistral fictiunea cu istoria. Ultimul templier, o carte ce se citeste cu sufletul la gură, a fost ecranizat de NBC, într-o serie de succes.

Cartea "Ultimul templier (Hardcover)" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Raymond Khoury si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Ultimul templier (Hardcover) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ultimul templier (Hardcover)" este de 63.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-579-356-9
Pagini: 608
Format: 14,5 x 21,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ultimul templier (Hardcover)

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ultimul templier (Hardcover). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Raymond Khoury

Raymond Khoury a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Salvarea templierilor (Hardcover), Sanctuarul, Ultimul templier.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter