Ultimul om bun

Ultimul om bun

Editura Trei
49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Fiction Connection

Recenzie Ultimul om bun

O carte in care stiinta si religia se impletesc intr-o poveste alerta, cu ritm febril.

Beijing: Un calugar se prabuseste mort in odaia lui. Un semn infricosator - un tatuaj? o arsura? - se intinde pe spatele lui si in jos, pe sira spinarii.

Mumbai: un economist indragit, un om care ii ajuta pe saraci, moare pe neasteptate. Pe corpul lui se regasesc aceleasi simboluri. Victimele sunt persoane implicate in actiuni caritabile, toate purtand acelasi semn al mortii.

Venetia: un politist intreprinzator incearca sa gaseasca legatura intre toate aceste decese misterioase. Cine poate fi in spatele crimelor?

Lui Niels Bentzon, inspector cu experienta, ii revine sarcina de a-i gasi pe "oamenii buni" din Danemarca si de a-i preveni. Insa Bentzon este antrenat sa vada raul din oameni, nu binele. Unul cate unul, oamenii sunt taiati de pe lista lui. Le simte secretele si nelegiuirile.

"Spitalul Regal, ora 15:37 Hannah nu o luă la fugă, aşa cum îi spusese Niels. Continua să aibă senzaţia aceea: gustul morţii clinice. — îmi cer scuze, îi spuse ea primei..." Continuare...

"Cannaregio, Veneţia Culoarea cizmelor de cauciuc din picioarele maicii Magdalena ar fi putut fi cel mai bine descrisă ca fiind un roz-ţipător. Tommaso zâmbi când o zări traversând..." Continuare...

Cartea "Ultimul om bun" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de A.J. Kazinski si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Ultimul om bun prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ultimul om bun" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-533-8
Pagini: 656
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ultimul om bun

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ultimul om bun. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

A.J. Kazinski

Deocamdata in afara de "Ultimul om bun", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului A.J. Kazinski.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter