Ultimul Elf

Ultimul Elf

Editura Aramis
19,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008; Numar de pagini : 432; ISBN : 978-973-679-527-5

Recenzie Ultimul Elf

Yorsh este ultimul elf, si inca unul nascut de curand. Ratacit, inghetat, mort de foame si singur intr-o lume ostila. Se va gasi oare cineva care sa-l salveze si sa-l ajute sa-si indeplineasca menirea, aceea de a se intalni cu ultimul dragon?

Cartea "Ultimul Elf" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Silvana De Mari si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Ultimul Elf prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ultimul Elf" este de 19 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ultimul Elf

Produse similare si recomandari

Casa si familia
Suceveanu Arcadie
12.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON
Sexul explicat adolescentilor
Madueno Conchita
70.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ultimul Elf. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Silvana De Mari

Silvana De Mari a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Set - Ultimul Elf + Ultimul Orc, Ultimul orc, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter