Ultimul cantec

Ultimul cantec

Editura RAO
27,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 416; ISBN : 9789735401856

Recenzie Ultimul cantec

Viaţa Veronicăi "Ronnie" Miller, o tânără de 17 ani, este dată peste cap atunci când părinţii ei divorţează şi tatăl se mută de la New York la Wilmington, în Carolina de Nord.

Trei ani mai târziu, ea este la fel de furioasă şi de înstrăinată de părinţi, mai ales de tatăl ei... până când mama hotărăşte că ar fi cel mai bine pentru toată lumea ca Ronnie să-şi petreacă o vară alături de tatăl ei, un fost profesor şi pianist, care duce o viaţă liniştită în acel orăşel de la malul mării.

Rebelă şi plină de resentimente, Ronnie respinge însă toate încercările de apropiere ale părintelui şi ameninţă să se întoarcă la New York - asta până când îl întâlneşte pe Will, cel mai popular tânăr din oraş şi ultima persoană de care s-ar fi gândit că va fi atrasă.

"Ultimul cântec" este o poveste de neuitat despre variatele faţete ale iubirii - prima iubire, iubirea dintre părinţi şi copii - care arată, aşa cum numai romanele lui Sparks reuşesc să o facă, cum dragostea ne poate sfărâma inima... dar reuşeşte şi să o vindece.

Cartea "Ultimul cantec" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Nicholas Sparks si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Ultimul cantec prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ultimul cantec" este de 27.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ultimul cantec

Produse similare si recomandari

Teatru
Witold Gombrowicz
39.99 RON
Norma
Emmanuel Robles
18.00 RON
Cronicari munteni
Univers Enciclopedic
33.66 RON
Vacanta in Mauritius
Jessica North
7.00 RON
Locuiesc in televizor
Chloe Delaume
8.00 RON
Povestea celor doua surori
Leigh Stanford
8.00 RON
Misterele Reincarnarii
Jean Prieur
21.60 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ultimul cantec. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicholas Sparks

Nicholas Sparks a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Draga John, Miracolul. Editie 2012, O plimbare de neuitat, Accidentul, Dragoste la prima vedere, JURNALUL UNEI IUBIRI , Jurnalul unei iubiri, Jurnalul unei iubiri, Miracolul , Nopti in Rodanthe, Nunta , Nunta. Editie 2011, Talismanul norocos, Talismanul norocos, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter