Ultimul avertisment

Ultimul avertisment

Editura Trei
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Acum pentru viitor

Recenzie Ultimul avertisment

A venit timpul sa ne gandim la pericolul disparitiei

In ultimul avertisment, Rebecca D. Costa, unul dintre liderii noului curent de gandire, ne impartaseste fascinanta ei viziune asupra viitorului printr-un text captivant si original; fara nicio indoiala, aceasta carte va genera, pe langa o binemeritata dezbatere, un dialog sustinut si benefic. In ultimul averisment, Rebecca D. Costa sustine ca intensificarea complexitatii care isi pune amprenta asupra existentei noastre personale, potentialului tehnologic si politicilor guvernamentale, a declansat probleme grave, amenintatoare la nivel global, depasind abilitatea creierului nostru de a le gestiona.

Costa subliniaza modul in care noi tindem sa abordam simptomele acestor genuri de complexitate, fara sa intelegem ca trebuie sa ne concentram pe gasirea unor solutii pe termen lung pentru ele. In felul acesta, ne expunem unor consecinte periculoase. Daca vom continua sa ramanem cantonati in acest gen de impas, capacitatea noastra de a solutiona cele mai provocatoare probleme cu care ne confruntam urmeaza sa fie complet si dezastruos slabita, iar viziunea noastra, tot mai neclara.

Dupa identificarea si si formularea acestei dinamici, Costa ne prezinta noi dovezi si rezultate ale cercetarilor care ne arata cum putem rasturna aceasta spirala descendenta - autoarea ne pune la dispozitie instrumentele de care sa ne ajutam pentru a lua primele masuri pentru o schimbare reala pe termen lung. Este raspunsul nostru in fata provocarilor aparent incontrolabile cu care ne confruntam astazi.

"OEŞTEPTRRER LR RERUTRTE 51 ÎRŢEIEGERER TIPRRULUI Până acum am parcurs mare parte din incursiunea noastră. Mai întâi, am descoperit că marile civilizaţii prosperă când..." Continuare...

Cartea "Ultimul avertisment" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Rebecca D. Costa si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Ultimul avertisment prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ultimul avertisment" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-528-4
Pagini: 474
Format: 13 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ultimul avertisment

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ultimul avertisment. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Rebecca D. Costa

Deocamdata in afara de "Ultimul avertisment", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Rebecca D. Costa.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter