Ultimele sonete ale lui Shakespeare. Traducere imaginara (BPT)

Ultimele sonete ale lui Shakespeare. Traducere imaginara (BPT)

Editura Art
13,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 263; ISBN : 978-973-124-550-8

Recenzie Ultimele sonete ale lui Shakespeare. Traducere imaginara (BPT)

Ciclul de poeme intitulat Ultimele sonete ale lui Shakespeare. Traducere imaginara este singular in raport cu literatura romana, nimic similar nu l-a precedat, nimic nu l-a anuntat, nimic nu l-a urmat pana acum.

In raport cu autorul, sonetele reprezinta mai mult decat o incununare a intregii opere poetice a lui V. Voiculescu, fiind altceva, de o calitate noua, diferita fata de tot ce scrisese poetul pana atunci.

In Ultimele sonete... se reunesc nu numai toate marile teme existentiale si literare care il obsedau pe scriitor in anii de singuratate ai implinirii creatoare, ci si toate experientele spirituale pe care acesta le traia cu deplina discretie, dar si cu o forta neintalnita la niciunul dintre contemporanii sai. - Roxana Sorescu

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Ultimele sonete ale lui Shakespeare. Traducere imaginara (BPT)", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura scolara, Beletristica / Literatura romana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Vasile Voiculescu si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Ultimele sonete ale lui Shakespeare. Traducere imaginara (BPT) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ultimele sonete ale lui Shakespeare. Traducere imaginara (BPT)" este de 13.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: biblioteca pentru toti

Pret Ultimele sonete ale lui Shakespeare. Traducere imaginara (BPT)

Produse similare si recomandari

Groapa (BPT)
Eugen Barbu
13.90 RON
Moara cu noroc  (BPT)
Ioan Slavici
12.51 RON
Zahei orbul - BPT
Vasile Voiculescu
13.90 RON
Un port la rasarit (BPT)
Radu Tudoran
13.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ultimele sonete ale lui Shakespeare. Traducere imaginara (BPT). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Vasile Voiculescu

Vasile Voiculescu a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, In Gradina Ghetsemani. Antologie de poezie mistica, Iubire magica (BPT), Poezii (BPT), Zahei orbul - BPT, Calatorie spre locul inimii. Poeme religioase.Editie bilingva, Nuvele si povestiri , Poezii, Vasile voiculescu. proza, Zahei orbul , dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter