Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 1 – Contesa Aneke

Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 1 – Contesa Aneke

29,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 1 – Contesa Aneke

Alexandra, o adolescentă rebelă, este trimisă de părinti să îsi petreacă vacanta de vară într-un sat din Transilvania, pentru a fi îndepărtată de o iubire considerată imorală. Odată ajunsă în V., ea este atrasă de povestile localnicilor legate de o crimă săvârsită în urmă cu mai mult de un veac: contesa Aneke fusese acuzată de incest si vrăjitorie si ucisă în pădure. Alexandra porneste pe urmele contesei, hotărâtă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat. Castelul ascunde mistere la fiecare colt… Pe măsură ce fapte si personaje stranii ies la iveală, Alexandra îsi dă seama că are în comun cu frumoasa vrăjitoare mai mult decât si-ar fi imaginat, inclusiv iubirea ei secretă si interzisă. Va reusi Alexandra să salveze această iubire si în final propria viată, sau va avea soarta tragică a Anekei?

Două lumi distincte se întrepătrund: lumea adolescentilor de azi, cu Facebook, concerte rock, tatuaje si pierce-uri, si lumea contesei dispărute, cu intrigi de curte si povesti uitate.

Un mistery romance în tonuri întunecate despre incest, superstitii, trădări, secrete, legende transmise peste veacuri.

Cartea "Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 1 – Contesa Aneke" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Anna Vary si a fost publicata de editura Herg Benet Publishers. Se poate cumpara cartea Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 1 – Contesa Aneke prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 1 – Contesa Aneke" este de 29.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8335-35-3
Pagini: 256
Format: 10,7 x 17,8 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 1 – Contesa Aneke

Produse similare si recomandari

Labirintul lumii III. Ce? Eternitatea
Marguerite Yourcenar
29.90 RON
Ars
Richard Hilary Weber
23.90 8.00 RON
Albine de sticla
Ernst Junger
44.50 19.90 RON
Noptile salbatice
Cyril Collard
24.00 9.00 RON
Dimensiunea "Umbrella"
Dan Stanciu, Sebastian Reichmann
19.90 8.00 RON
Iisus, minciuni si adevaruri
Michel Benoit
15.00 9.00 RON
Dezinformarea vazuta din Est
Vladimir Volkoff
18.00 9.00 RON
Haiku
Henri Brunel
16.00 9.81 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 1 – Contesa Aneke. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Anna Vary

Deocamdata in afara de "Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 1 – Contesa Aneke", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Anna Vary.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter