TUNELE 4 : MAI APROPAPE

TUNELE 4 : MAI APROPAPE

54,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie TUNELE 4 : MAI APROPAPE

In centrul Pamantului, intr-o lume despre care nimeni nu stie ca exista, Will a dat de necaz. Dusmanii sai, Styx, se apropie si il vor urmari pana la capatul lumii - al oricarei lumi. Intre timp, Drake - ajutat de cel mai neverosimil aliat - se pregateste sa lupte cu Styx de la suprafata. Planul sau nebunesc il va aduce oare mai aproape de victorie... sau va insemna moarte sigura?

Cartile din seria TUNELE au un ritm alert, sunt captivante si, pe alocuri, infricosatoare si sangeroase. Philip Ardagh, Guardian

Cartea "TUNELE 4" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Brian Williams, Roderick Gordon, si a fost publicata de editura Corint Junior. Se poate cumpara cartea TUNELE 4 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "TUNELE 4" este de 54.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: ISBN 973-128-349-4
Pagini: 576
Format: 13 x 20 cm
Limba: ro

Pret TUNELE 4 : MAI APROPAPE

Produse similare si recomandari

Morti cu totii
Charlaine Harris
39.89 RON
Categoric moarta
Charlaine Harris
39.89 RON
Goosebumps - Necazuri mari
R. L. Stine
19.99 RON
Goosebumps - Atacul mutantilor
R. L. Stine
19.99 RON
Focul din adanc
Chris D Lacey
47.43 RON
Scrisori de la Mos Craciun
J. R. R. Tolkien
62.99 RON
Testamentul lui Will Wolfkin
Steven Knight
39.89 RON
O afacere ingrozitor de bestiala
Matthew Morgan, David Sinden, Guy Macdonald
44.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea TUNELE 4 : MAI APROPAPE. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Brian Williams

Deocamdata in afara de "TUNELE 4 : MAI APROPAPE", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Brian Williams.

Roderick Gordon

Deocamdata in afara de "TUNELE 4 : MAI APROPAPE", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Roderick Gordon.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter