Tu si viitorul tau

Tu si viitorul tau

49,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Tu si viitorul tau

  • Zodia ta
  • Trasaturile definitorii ale personalitatii tale
  • Horoscopul tau pe 40 de ani

Lansat acum un an în Canada, volumul de faţă a devenit rapid un bestseller internaţional. Citindu-l, îţi dai seama cu uşurinţă de ce: este fondat pe o îndelungată şi solidă experienţă astrologică, este ilustrat cu exemple convingătoare, este scris cu inteligenţă, umor şi multă căldură.

Georgia Nicols are un pătrunzător spirit de observaţie, care-i permite să creioneze cu obiectivitate cele 12 profiluri zodiacale, dar are şi eleganţa de a sublinia potenţialul pozitiv, de a încerca să ajute reprezentaţii fiecărei zodii să se exprime prin ceea ce au mai valoros. Noutatea (şi curajul!) lucrării constă însă în prognoza pe 40 de ani.

Autoarea nu numai că abordează o perioadă de timp generoasă, dar pune la dispoziţia cititorilor, alături de previziunile pentru anii ce vor veni, până în 2023, şi o retrospectivă a anilor scurşi din 1983 până în prezent, astfel încât în realismul analizelor ce sondează trecutul să putem găsi o garanţie a acurateţei celor ce scrutează viitorul. - Mihaela Dicu, Preşedinte de Onoare a Asociaţiei Astrologilor din România

Cartea "Tu si viitorul tau" a fost publicata in categoria Paranormal / Astrologie, semne zodiacale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Georgia Nicols si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Tu si viitorul tau prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tu si viitorul tau" este de 49.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-606-600-616-3
Pagini: 592
Format: 15 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tu si viitorul tau

Produse similare si recomandari

Zodiac erotic
Daniela Toma
6.90 RON
Zodiac de buzunar
Daniela Toma
9.90 RON
O viziune pentru 2012
John L. Petersen
25.00 RON
Astrologia personalitatii
Dane Rudhyar
40.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tu si viitorul tau. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Georgia Nicols

Deocamdata in afara de "Tu si viitorul tau", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Georgia Nicols.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter