Tu. Ghid de functionare : Cunoaste-ti corpul pentru a ramane tanar si sanatos (Editie Jurnalul National)

Tu. Ghid de functionare : Cunoaste-ti corpul pentru a ramane tanar si sanatos (Editie Jurnalul National)

Editura Curtea Veche
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Tu. Ghid de functionare : Cunoaste-ti corpul pentru a ramane tanar si sanatos (Editie Jurnalul National)

Ilustraţii: Gary Hallgren

Probabil credeţi că ştiţi o mulţime de lucruri despre corpul uman — tot ceea ce-aţi aflat privindu-vă în oglinda de acasă şi de la orele de biologie din liceu. Este adevărat, trăim într-o epocă obsedată în egală măsură de trup şi de coafurile vedetelor, însă realitatea este că cei mai mulţi dintre noi ştiu foarte puţine despre ce se petrece în acest sistem anatomic miraculos, deopotrivă ştiinţific şi artistic. Decenii întregi sunteţi proprietarul acestei cochilii acoperite cu piele, dar probabil ştiţi mai multe despre telefonul dvs. mobil decât despre propriul trup.

În ceea ce priveşte longevitatea şi calitatea vieţii, înţelegerea propriului organism vă va oferi puterea, autoritatea şi capacitatea de a trăi o viaţă mai bună şi mai sănătoasă.
Cartea de faţă vă pune la încercare ideile preconcepute despre funcţionarea şi îmbătrânirea corpului uman, apoi vă invită să faceţi un tur pe toate şoselele şi potecile din interiorul dvs.

După ce veţi răspunde la un chestionar care vă testează cunoştinţele, veţi învăţa cam tot ce se poate despre sistemele şi organele dvs. care pompează sânge, digeră hrana şi îşi amintesc unde aţi pus cheile de la casă.
Un alt lucru la fel de important este că veţi primi toate datele de care aveţi nevoie pentru a vă menţine corpul într-o bună stare de funcţionare. Veţi afla cum apar bolile şi cum vă afectează acestea organismul — de asemenea, veţi primi sfaturi privind prevenirea şi combaterea stărilor care vă pun în pericol calitatea vieţii.

Completată cu exerciţii, sfaturi despre alimentaţie, sugestii uşor de aplicat privind schimbarea stilului de viaţă şi metode alternative, cartea vă oferă un plan simplu şi practic pentru a vă pune la adăpost de efectele îmbătrânirii. si pentru ca totul să fie perfect, veţi primi şi „Dieta ghidului de funcţionare“, cu meniuri extrem de gustoase şi sărace în calorii — un plan cu 30 de reţete, conceput cu un singur scop: să vă ajute să duceţi o viaţă sănătoasă.

Bun venit în corpul dumneavoastră! Ce-ar fi să intraţi şi să aruncaţi o privire în jur?

„Ghidul de funcţionare este pe locul doi după facultatea de medicină — ca să nu mai spunem că economisiţi taxele şcolare.“ — Dr. Dean Ornish

Ghidul de funcţionare vă dezvăluie secretele propriului corp.“— Lance Armstrong

Deveniţi expert în propriul trup
Care dintre următoarele afirmaţii sunt adevărate?
• Pe măsură ce faceţi mai multe exerciţii fizice, cresc şi beneficiile obţinute.
• Dacă nu sunteţi fumător, n-aveţi de ce să vă faceţi griji pentru plămânii dvs.
• Respiraţia urât mirositoare este cauzată de probleme ale gurii.
• Femeile au mai puţine relaţii sexuale după menopauză.
• Sistemul imunitar ştie întotdeauna să facă deosebirea dintre propriile celule
şi invadatori.
• Cea mai mare ameninţare la adresa arterelor dvs. este colesterolul.
• Pierderea memoriei este un proces natural şi inevitabil pe măsură
ce îmbătrânim.

Aţi fost de acord cu vreuna dintre afirmaţiile de mai sus? Uitaţi-vă în carte pentru a afla răspunsul.

Ghidul de funcţionare deţine toate răspunsurile de care aveţi nevoie pentru a deveni expert în propriul dvs. corp, cu sugestii despre cum să-l menţineţi tânăr, sănătos şi în siguranţă.

Dr. Michael F. Roizen a creat conceptul RealAge (vârsta reală) şi este autorul cărţii RealAge, decretată bestseller de publicaţia New York Times. Este profesor de medicină şi anesteziologie la Universitatea de Medicină SUNY Upstate şi secretar al departamentului de anesteziologie, medicină de urgenţă şi gestionarea durerii de la clinica din Cleveland. De asemenea, a fondat un program de îngrijire a sănătăţii lansat mai întâi la Northwestern Memorial Hospital din Chicago, cu scopul de a ajuta oamenii să oprească îmbătrânirea biologică şi să ducă o viaţă îndelungată şi plină de energie.

Dr. Mehmet C. Oz este profesor de chirurgie şi vicepreşedinte la Columbia University. Este director medical al Integrated Medicine Center şi director al Heart Institute, New York Presbyterian/Columbia Medical Center.

Cartea "Tu. Ghid de functionare" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Nutritie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Michael F. Roizen, Mehmet C Oz, si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Tu. Ghid de functionare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tu. Ghid de functionare" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-669-663-3
Pagini: 448
Format: 18,5 × 23 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tu. Ghid de functionare : Cunoaste-ti corpul pentru a ramane tanar si sanatos (Editie Jurnalul National)

Produse similare si recomandari

Noua revolutie dietetica
Maurice Larocque, Dominic Larose
10.00 RON
Ce mananca un copil istet
Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce
29.90 RON
Diete pentru sanatatea inimii
Gotto M. Antonio
34.90 RON
Niciodata nu vei mai fi obez
Raymond Francis, Michelle King
29.90 RON
Sa slabim mancand sanatos
Jack Goldberg, Karen O Mara, Gretchen Becker
24.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tu. Ghid de functionare : Cunoaste-ti corpul pentru a ramane tanar si sanatos (Editie Jurnalul National) . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Michael F. Roizen

Michael F. Roizen a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Programul de intinerire Real Age, Tu ramai tanar! : Ghid de functionare pentru o viata de calitate, Tu. Ghid de functionare : Cunoaste-si corpul pentru a ramane tanar si sanatos, TU. La regim : Ghid de funcţionare pentru o talie de invidiat.

Mehmet C Oz

Mehmet C Oz a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Tu : Ghid de functionare, Tu ramai tanar! : Ghid de functionare pentru o viata de calitate.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter