Trucuri psihologice pentru parinti : Cum sa ne educam copilul (9-12 ani)

Trucuri psihologice pentru parinti : Cum sa ne educam copilul (9-12 ani)

Editura Polirom
24,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologia copilului & Parenting
Seria: Trucuri psihologice pentru parinti

Recenzie Trucuri psihologice pentru parinti : Cum sa ne educam copilul (9-12 ani)

Ce puteti face in cazul in care copilul dumneavoastra este dependent de calculator, jocuri video sau telefonul mobil? La ce virsta e bine sa incepeti sa-i dati bani de buzunar? Cum il puteti ajuta sa scape de anxietate? Cum il determinati sa nu va mai minta? Aceasta carte ofera sfaturi practice pentru rezolvarea principalelor probleme cu care se confrunta parintii preadolescentilor. De la orele de somn pina la alimentatie, de la iesirile cu prietenii pina la viata de familie, pentru fiecare tema sint propuse trucuri psihologice simple, cu ajutorul carora puteti sa le asigurati copiilor dumneavoastra o dezvoltare echilibrata si sa-i pregatiti pentru perioada dificila a adolescentei.

Cuprins:

  • Copiii nostri preadolescenti si scoala
  • Copilul meu este nepoliticos
  • Stresul si anxietatea de performanta la copiii nostri
  • Hipersexualizarea
  • Copilul meu imi sfideaza autoritatea!
  • Deficitul de atentie si hiperactivitatea in perioada preadolescentei
  • Se poate descurca singur acasa?
  • Importanta prietenilor

"Este normal să trebuiască să repet regulile? Iată o practică prezentă probabil la toţi părinţii: necesitatea neîntreruptă de a le reaminti copiilor regulile, repetarea în fiecare..." Continuare...

"Să fie oare vorba de o problemă a societăţii? Un lucru nu poate fi negat: de-a lungul ultimelor decenii, au avut loc schimbări importante la nivelul metodelor de educare a copiilor. Societatea..." Continuare...

Cartea "Trucuri psihologice pentru parinti" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologia copilului si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Suzanne Vallieres si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Trucuri psihologice pentru parinti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Trucuri psihologice pentru parinti" este de 24.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2632-8
Pagini: 256
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Trucuri psihologice pentru parinti : Cum sa ne educam copilul (9-12 ani)

Produse similare si recomandari

Sa intelegem ADHD
Dr Kit Chee, Dr Cristopher Green
35.00 RON
Meseria de parinte
Dorian Dacian Dolean, Ioan Dolean
12.00 RON
Bioetica in pediatrie
Mircea Gelu Buta
30.00 RON
Sa intelegem autismul
Karen Siff Exkorn
37.00 RON
Psihologia copilului (editie cartonata)
Robin L. Harwood, Scott A. Miller, Ross Vasta
89.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Trucuri psihologice pentru parinti : Cum sa ne educam copilul (9-12 ani). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Suzanne Vallieres

Suzanne Vallieres a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Pachet promotional Trucuri pentru parinti, Trucuri psihologice pentru parinti : Cum sa ne educam copilul (0-3 ani), Trucuri psihologice pentru parinti : Cum sa ne educam copilul (3-6 ani), Trucuri psihologice pentru parinti : Cum sa ne educam copilul (6-9 ani).

Trucuri psihologice pentru parinti

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter