Trucuri Feng Shui pentru casa ta

Trucuri Feng Shui pentru casa ta

Editura Pro Editura
39.00 31.20 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Trucuri Feng Shui pentru casa ta

Lillian Too - Trucuri FENG SHUI pentru casa ta - 188 de solutii ingenioase pentru activarea iubirii, sanatatii si succesului
Indiferent daca locuiti intr-un apartament, intr-o casa, intr-o mansarda sau intr-o garsoniera, iata 188 de metode geniale pentru a transforma energia nefasta intr-un chi pozitiv, aducator de mare noroc, fara a intreprinde modificari structurale.
Trucuri FENG SHUI pentru casa ta este o adevarata bijuterie scrisa de cea mai mare experta in Feng Shui, in beneficiul tuturor acelora dintre noi care trebuie sa ne descurcam cu ceea ce avem deja in casa.
Plina de execelente sfaturi utile, cartea incepe de la principiile de baza, explicand toate notiunile ce va sunt necesare pentru a practica Feng Shui-ul chinezesc veritabil. Ea va poarta, ca un ghid prin zonele principale din locuinta, oferind solutii imediate de Feng Shui: poate ca aveti nevoie de un bec puternic in baie, pentru a preveni pagubele financiare, sau de clopotei de vant, ca sa incetiniti chi-ul de pe un culoar. Sunt oferite sfaturi speciale pentru cei ce traiesc in apartamente, iar o sectiune aparte este dedicata coloristicii Feng Shui. Invatati sa va amenajati mobilierul astfel incat sa intmpinati energia pozitiva, precum si sa localizati si sa activati colturile norocoase din orice camera, pentru a atrage norocul la bani, in relatii, de sanatate si in cariera.
Acest ghid de Feng Shui usor de utilizat si de-a dreptul fascinant este unicul necesar pentru a va bucura acasa de adevarata abundenta a Feng Shui-ului.

Cartea "Trucuri Feng Shui pentru casa ta" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Feng Shui si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Lillian Too si a fost publicata de editura Pro Editura. Se poate cumpara cartea Trucuri Feng Shui pentru casa ta prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Trucuri Feng Shui pentru casa ta" este de 31.2 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2005
ISBN: 978-973-7995-54-6
Pagini: 216
Format: 19 x 22,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: feng shui

Pret Trucuri Feng Shui pentru casa ta

Produse similare si recomandari

Feng Shui (set)
Lucrecia Persico
54.00 RON
Feng Shui
Barb Rogers
7.20 RON
Feng Shui pentru avansati
Raymond Lo
19.00 RON
Feng Shui in 10 lectii simple
Jane Butler Biggs
9.90 RON
Trucuri Feng Shui pentru casa ta
Lillian Too
39.00 31.20 RON
Feng Shui
Shawne Mitchell, Stephanie Gunning
17.10 RON
Feng Shui pentru succes si fericire
Richard Webster
9.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Trucuri Feng Shui pentru casa ta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Lillian Too

Lillian Too a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Cartea mantrelor, Cum sa te imbogatesti cu ajutorul apei, Descopera-te pe tine insuti, Feng Shui planner pentru succes, Ghidul complet si ilustrat de Feng Shui pentru gradini , Ghidul practic ilustrat de Feng Shui, Atrageti abundenta prin Feng Shui, Cartea de aur, Feng Shui esential, Feng Shui magic : Ritualuri magice pentru dragoste, succes si fericire, Feng shui pentru PERIOADA lui 8 : Ghid practic valabil pana la 4 februarie 2024, dintre care primele 6 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter