Trucuri ale mintii. Editia a II - a

Trucuri ale mintii. Editia a II - a

Editura Curtea Veche
32,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioterapia

Recenzie Trucuri ale mintii. Editia a II - a

Autobiografie, colecţie de gânduri şi eseuri despre diferite trucuri psihologice, cartea lui Derren Brown, cel mai celebru iluzionist din Marea Britanie, îl îndeamnă pe cititor să privească multe din lucrurile obişnuite într-un alt mod. Autorul dezvăluie o parte a tehnicilor pe care le utilizează în spectacolele sale de iluzionism şi magie, precum şi diferite tehnici de hipnoză. Astfel, în cazul în care cineva doreşte să înveţe să-şi impresioneze prietenii, acest volum este, probabil, cel mai bun ghid. Fascinantă şi deseori plină de spirit, cartea este un melanj de sfaturi, anecdote şi polemici despre cât de uşor de păcălit sunt oamenii.

DERREN BROWN (născut în Anglia, în 1971) este magician, iluzionist, pictor şi caricaturist, dar şi gazda unor spectacole de televiziune ce combină magia, sugestia hipnotică şi psihologia, el fiind capabil să anticipeze şi să influenţeze subtil gândurile oamenilor, să le manipuleze deciziile şi să le citească limbajul corporal. Brown este autorul a trei cărţi ce au ca subiect magia: Absolute Magic, Pure Effect şi Tricks of the Mind, o a patra fiind în stadiul de proiect. Primele două sunt destinate exclusiv practicanţilor de magie şi mentalism, în timp ce ultima se adresează publicului larg.

"Credinţa în fenomenele paranormale şi pseudoştiinţe Dacă aţi fost drăguţi şi chiar aţi încercat exerciţiile cognitive de la începutul capitolului de faţă, atunci probabil..." Continuare...

"în timpul călătoriilor noastre pentru filmări, am repetat experimentul cu studenţi spanioli şi americani, folosind un translator în cazul primilor. După ce şi-a citit descrierea,..." Continuare...

Cartea "Trucuri ale mintii. Editia a II - a" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihoterapie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Derren Brown si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Trucuri ale mintii. Editia a II - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Trucuri ale mintii. Editia a II - a" este de 32 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-588-280-5
Pagini: 392
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Trucuri ale mintii. Editia a II - a

Produse similare si recomandari

Testarea psihologică
Susana Urbina
49.00 RON
O minunata nefericire
Boris Cyrulnik
30.00 RON
Psihoterapia tulburarilor anxioase
Andrews Gavin, Crino Rocco, Caroline Hunt, Lisa Lampe
79.00 RON
Psihoterapie si Consiliere Gestalt
Phil Joyce, Charlotte Sills
32.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Trucuri ale mintii. Editia a II - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Derren Brown

Pe langa "Trucuri ale mintii. Editia a II - a", autorul Derren Brown a publicat si Trucuri ale mintii.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter