Tristeti uitate

Tristeti uitate

Editura Alcris
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Romantic. Volumul 866

Recenzie Tristeti uitate

Norrie raspunsese cu tot sufletul dragostei lui Bruno Denton. Dar asta a fost inainte ca el sa-i impinga tatal la sinucidere, lasand-o plina de amaraciune, de tristete si de furie. Povestea pare sa se repete pentru Norrie, cu oferta de preluare a ziarului unde lucra, opera aceluiasi Bruno Denton. Norrie isi propune sa razbune moartea tatalui sau si sa-l impiedice pe Bruno sa mai faca rau si altora. Dar lucrurile nu se desfasoara conform planului ei.

Cartea "Tristeti uitate" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Catherine Sellers si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Tristeti uitate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tristeti uitate" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-580-686-6
Pagini: 159
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tristeti uitate

Produse similare si recomandari

Tirania
Mary Floran
8.00 RON
Dincolo de nori
Shirley Warren
9.00 RON
Parca te cunosc
Kathy Rung
8.00 RON
Zeita visurilor
Faye Morgan
9.00 RON
Marcati de destin
Theresa Charles
18.00 RON
Nu pierde speranta
Elisabeth Bontemps
7.00 RON
Spaima de singuratate
Penny McCusker
10.00 RON
Intalnire cu razbunarea
Mary Pearson
7.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tristeti uitate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Catherine Sellers

Pe langa "Tristeti uitate", autorul Catherine Sellers a publicat si Traieste pentru mine, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter