Trinosophia : Sfanta si intreita intelepciune. Editie 2012

Trinosophia : Sfanta si intreita intelepciune. Editie 2012

Editura Herald
22,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Colectia: Quinta Essentia

Recenzie Trinosophia : Sfanta si intreita intelepciune. Editie 2012

Contele de Saint‑Germain este in mod indiscutabil cea mai enigmatica personalitate a istoriei moderne. Dupa cum spune unul din contemporanii sai: "Invatat, vorbind admirabil orice limba civilizata, un mare muzician, un excelent chimist, el juca rolul unui copil minune si il juca perfect".

Singura scriere cunoscuta a lui Saint-Germain, Trinosophia reprezinta unul dintre remarcabilele documente despre stiintele hermetice alcatuite vreodata. Titlul trimite in mod adecvat la un sens triplu al tematicii cartii; cu alte cuvinte, intelesurile ei trebuie sa fie interpretate cu ajutorul a trei chei. Din punctul de vedere al simbolismului se pare ca una dintre aceste chei este alchimia ori chimia sufletului; o alta, kabbalismul esenian; iar a treia, hermetismul alexandrin, misticismul ultimilor egipteni.

Citirea atenta a cartii si meditatia asupra continutului ei ne vor incredinta ca aceasta a fost pe drept cuvant desemnata "cel mai pretios document al ocultismului".

Cartea "Trinosophia" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Contele De Saint-Germain si a fost publicata de editura Herald. Se poate cumpara cartea Trinosophia prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Trinosophia" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-111-262-6
Pagini: 160
Format: 13 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Trinosophia : Sfanta si intreita intelepciune. Editie 2012

Produse similare si recomandari

Scrisori catre Dumnezeu
Rene Guitton
19.00 8.00 RON
Razboiul si Pacea interioara
Osho
27.00 9.00 RON
Paracelsus - viata si invatatura
Franz Hartmann
27.00 RON
Esenta realizarii sinelui
Swami Kriyananda (J. Donald Walters)
24.00 13.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Trinosophia : Sfanta si intreita intelepciune. Editie 2012. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Contele De Saint-Germain

Pe langa "Trinosophia : Sfanta si intreita intelepciune. Editie 2012", autorul Contele De Saint-Germain a publicat si Marele tratat de chiromantie.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter