Trei decenii de publicistica. Volumul II : Intre banchet si ciomageala 1919-1929

Trei decenii de publicistica. Volumul II : Intre banchet si ciomageala 1919-1929

Editura Humanitas
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Trei decenii de publicistica. Volumul II : Intre banchet si ciomageala 1919-1929

Eu apartin acelei familii de comedianti provinciali, „eroi care debuteaza in fiecare seara“... Eroi ai umilintei si ai deceptiei infruntate, care zilnic dau piept cu viata, zilnic sunt nevoiti s-o insface de gat, sa lupte cu ea si, neputind-o invinge, o reiau zilnic da capo.

O ciomageala fara chip de indurare sunt debuturile tuturor acelora care nu vin pe lume tarand dupa ei domenii ori protectii platite cu vanzarea demnitatii omenesti.

Ei debuteaza pana la moarte, asa cum mereu o ia da capo muncitorul revoltat si resemnat al timpurilor noastre, satul de viata dupa prima saptamana de „debut“ intr-o ocna capitalista. Soarta acestora am avut-o si eu de cite ori „aruncam ancora“ in vreun oras din lumea asta fara suflet.

Cartea "Trei decenii de publicistica. Volumul II" a fost publicata in categoria Mass-media, jurnalism / Massmedia. Jurnalism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Panait Istrati si a fost publicata de editura Humanitas. Se poate cumpara cartea Trei decenii de publicistica. Volumul II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Trei decenii de publicistica. Volumul II" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 973-50-0771-1
Pagini: 500
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Trei decenii de publicistica. Volumul II : Intre banchet si ciomageala 1919-1929

Produse similare si recomandari

Manual de jurnalism (vol .I)
Mihai Coman
26.94 24.25 RON
Razboaiele mele
Adelin Petrisor
24.95 RON
Despre televiziune
Pierre Bourdieu
9.90 RON
Jurnalismul social
Val Valcu
20.70 RON
Regimul juridic al presei
Carmen Monica Cercelescu
18.64 RON
Clubul Bilderberg
Cristina Martin
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Trei decenii de publicistica. Volumul II : Intre banchet si ciomageala 1919-1929. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Panait Istrati

Panait Istrati a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Chira Chiralina, Chira Chiralina. Povestiri : Cartea de acasa vol. 15, Ciulinii Baraganului, Nerantula, Spovedanie pentru invinsi trecut si viitor BPT, Chira Chiralina , Chira Chiralina (audiobook), Chira Chiralina. Codin. Ciulinii Baraganului (BPT), Ciulinii Baraganului , Mediterana, Nerantula. Codin : Cartea de acasa vol. 29, Scrieri esentiale volumele i-v, Trei decenii de publicistica. Volumul III : Scrisoare deschisa oricui, Umbre ratacitoare, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter