Trei ani la urne. Volumul I

Trei ani la urne. Volumul I

Editura Nemira
27,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Politica

Recenzie Trei ani la urne. Volumul I

La finele anului 2009, Romania a incheiat un parcurs de 3 ani caracterizati prin efervescenta politica si electorala. 2007-2008-2009 au marcat nu doar o serie de premiere, unele dintre ele spectaculoase, pe scena politica romaneasca si in evolutia institutionala a democratiei romanesti, ci poarta cu ei o incarcatura emotionala particulara.

Viata politica postdecembrista a fost, in general, tumultoasa si cu un grad mare de imprevizibil, ale carui cauze sunt multiple. Incepand mai intai cu lipsa si, mai apoi, cu dificultatea sedimentarii unui fundament institutional, continuand cu ambiguitatile cadrului constitutional - suficiente incat sa induca o doza de arbitrar si sa lase loc interpretarii si sfarsind cu puternicul factor personal -, toate au facut ca politica noastra sa fie un spatiu imprevizibil si impredictibil. - Dan Mihalache, Iulia Huidu

"Şansele lui Cristian Diaconescu de a cuceri Bucureştiul erau considerate reduse, chiar în interiorul PSD, pe fondul unei competiţii în care acesta avea de înfruntat concomitent..." Continuare...

"Poziţia de primar general al Capitalei a fost întotdeauna privită ca una cheie, nu doar în administraţia locală, ci şi în perspectivă naţională. Dacă ar fi să sintetizăm,..." Continuare...

Cartea "Trei ani la urne. Volumul I" a fost publicata in categoria Politica / Politica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Dan Mihalache, Iulia Huiu, si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Trei ani la urne. Volumul I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Trei ani la urne. Volumul I" este de 27.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-606-579-319-4
Pagini: 360
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Trei ani la urne. Volumul I

Produse similare si recomandari

Interventii
Noam Chomsky
35.00 RON
Jurnal de..."front"
Ioan Mircea Pascu
45.99 RON
Rusia contraataca
Laure Mandeville
35.00 RON
Romania si Uniunea Europeana post-tratatul de la Lisabona
Vasile Puscas, Marcela Salagean
25.00 RON
Securitatea
Barry Buzan, Ole Waever, Jaap De Wilde
34.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Trei ani la urne. Volumul I. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Dan Mihalache

Deocamdata in afara de "Trei ani la urne. Volumul I", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dan Mihalache.

Iulia Huiu

Deocamdata in afara de "Trei ani la urne. Volumul I", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Iulia Huiu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter