Trauma, atasament, constelatii familiale : Psihoterapia traumei

Trauma, atasament, constelatii familiale : Psihoterapia traumei

Editura Trei
49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie-Psihoterapie

Recenzie Trauma, atasament, constelatii familiale : Psihoterapia traumei

Domeniul psihoterapiei se afla la inceput, dar promite o dezvoltare rapida in viitor. Incep sa apara cursuri, workshopuri, institutii ce vizeaza stimularea potentialului uman de vindecare. In ceea ce priveste literatura de specialitate, exista inca putine carti despre traumele psihice, iar despre eficienta constelatiilor sistemice familiale in ameliorarea acestora, si mai putine. De aceea, aceasta carte este bine-venita in peisajul romanesc al cartilor stiintifice. Autorul acesteia, Franz Ruppert, provine din psihotraumatologia germana, unul dintre cele mai avansate domenii ca abordare teoretica si practica. Acesta este un motiv in plus sa fie cunoscut si in Romania. Mai mult decat atat, experienta sa didactica face ca lucrarea pe care o propunem acum publicului romanesc sa fie scrisa intr-o maniera foarte explicita, usor de inteles nu doar pentru specialisti din ariile consilierii, psihoterapiei, asistentei sociale sau psihiatriei, cat si de catre toti cei cu aplecare spre dezvoltarea personala.

Franz Ruppert reuseste, simplu si documentat, sa arate si maniera in care metoda, constelatiilor sistemice familiale stimuleaza vindecarea intr-o persoana si in sistemul ei familial, daca este folosita corect si facilitatorul stapaneste bine teoriile psihologice si spihopatologice despre functionarea psihica umana.

"Metoda constelaţiilor sistemice Pentru mine metoda constelaţiilor a devenit una dintre cele mai importante surse de înţelegere a structurilor psihice şi tiparelor psihice. în ochii..." Continuare...

"Traumele de sistem de ataşament 8.1. Tăinuire sau dezvăluire Există multe atrocităţi pe care oamenii şi le pricinuiesc unii altora şi care provoacă cele mai grave răni sufleteşti. Printre..." Continuare...

Cartea "Trauma, atasament, constelatii familiale" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihoterapie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Franz Ruppert si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Trauma, atasament, constelatii familiale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Trauma, atasament, constelatii familiale" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-568-0
Pagini: 380
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Trauma, atasament, constelatii familiale : Psihoterapia traumei

Produse similare si recomandari

O minunata nefericire
Boris Cyrulnik
30.00 RON
Depresia. Evadare din infern
Sorin Ene
19.00 RON
Psihoterapia tulburarilor anxioase
Andrews Gavin, Crino Rocco, Caroline Hunt, Lisa Lampe
79.00 RON
Psihoterapie si Consiliere Gestalt
Phil Joyce, Charlotte Sills
32.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Trauma, atasament, constelatii familiale : Psihoterapia traumei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Franz Ruppert

Deocamdata in afara de "Trauma, atasament, constelatii familiale : Psihoterapia traumei", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Franz Ruppert.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter