Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul II

Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul II

Editura Medicala
147,15 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: ultrasonografie

Recenzie Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul II

In volumul de fata, cel de-al doilea al unui amplu tratat de specialiltate, sunt incluse ultrasonografia gtului si capului, toracelui si mediastinului, ecocardiografia si ultrasonografia vaselor membrelor. Fiecare segment beneficiaza de un rapel anatomic, care premerge in mod necesar prezentarea indicatiilor, tehnicii si metodologiei examinarii, pentru a face ct mai comprehensibila abordarea problemelor de patologie. Fiecare capitol, la rndul sau, este ilustrat cu grija si generozitate, astfel inct sa reflecte cu fidelitate textul. Practic toate ilustratiile sunt originale. Lucrarea, avnd o remarcabila valoare stiintifica, in care calitatea si cantitatea informatiei sunt impresionante, se impune mai ales prin experienta si profesionalismul colectivului de autori, care confera in felul acesta omogenitatea si exigenta necesare unei astfel de carti. Utilitatea ei este indiscutabila, caci numarul mereu in crestere al ecografistilor si aria tot mai larga a recomandarii ultrasonografiei fac necesara pregatirea corespunzatoare a utilizatorilor acestei metode, deosebit de accesibila si folositoare.
Cuprins: Ecografia capului si gtului. Ecografia toracelui si mediastinului. Ecografia cordului si vaselor de la baza inimii. Vasele membrelor.
Adresabilitate: Medici specialisti in ecografie, internisti, chirurgi, medici de alte specialitati, rezidenti.

Cartea "Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul II" a fost publicata in categoria Medicina / Imagistica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Radu I. Badea, Sorin M. Dudea, Petru A. Mircea, Dumitru Zdrenghea, si a fost publicata de editura Medicala. Se poate cumpara cartea Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul II" este de 147.15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul II

Produse similare si recomandari

Diagnostic Imaging
Peter Armstrong, Martin Wastie, Andrea G. Rockall
206.01 RON
Ultrasonografie vasculara
Sorin Marian Dudea, Radu Ion Badea
250.70 RON
Ecografie clinica musculoscheletala
Daniela Fodor
174.40 RON
Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul III
Radu I. Badea, Sorin M. Dudea, Petru A. Mircea, Mircea Stamate
185.30 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul II. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Radu I. Badea

Radu I. Badea a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul III, Tratat de ultrasonografie clinica. Principii, abdomen, obstetrica si ginecologie. Volumul I, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Sorin M. Dudea

Sorin M. Dudea a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul III, Tratat de ultrasonografie clinica. Principii, abdomen, obstetrica si ginecologie. Volumul I, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Petru A. Mircea

Petru A. Mircea a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul III, Tratat de ultrasonografie clinica. Principii, abdomen, obstetrica si ginecologie. Volumul I, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Dumitru Zdrenghea

Deocamdata in afara de "Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul II", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dumitru Zdrenghea.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter