Tratat de ultrasonografie clinica. Principii, abdomen, obstetrica si ginecologie. Volumul I

Tratat de ultrasonografie clinica. Principii, abdomen, obstetrica si ginecologie. Volumul I

Editura Medicala
196,20 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Aparitie: 2004
Colectia: ultrasonografie

Recenzie Tratat de ultrasonografie clinica. Principii, abdomen, obstetrica si ginecologie. Volumul I

Cuprins: Principii fizice. Elemente tehnice ale aparatelor de diagnostic ultrasonografic. Tehnologii noi in ultrasonografie. Efectele biologice ale ultrasunetelor. Valoarea si limitele metodei ecografice. Metodologia generala de explorare ultrasonografica. Standardizarea imaginii ultrasonografice. Terminologie si semiologie ultrasonografica. Artefacte si surse de eroare in diagnosticul ultrasonografic. Organizarea cabinetului de explorari ecografice. Anatomia sectionala a abdomenului. Ficatul. Colecistul si caile biliare. Pancreasul. Tubul digestiv. Peretele abdominal si peritoneul. Splina si sistemul limfatic abdominal. Spatiul retroperitoneal. Rinichiul si ureterul. Vezica urinara. Organele abdominale transplantate. Prostata si veziculele seminale. Testiculul si scrotul. Penisul si uretra masculina. Obstetrica. Ginecologie.

Adresabilitate: Medici specialisti in ecografie, internisti, ginecologi, chirurgi, medici de alte specialitati, rezidenti.

Cartea "Tratat de ultrasonografie clinica. Principii, abdomen, obstetrica si ginecologie. Volumul I" a fost publicata in categoria Medicina / Imagistica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Radu I. Badea, Sorin M. Dudea, Petru A. Mircea, Florin Stamatian, si a fost publicata de editura Medicala. Se poate cumpara cartea Tratat de ultrasonografie clinica. Principii, abdomen, obstetrica si ginecologie. Volumul I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tratat de ultrasonografie clinica. Principii, abdomen, obstetrica si ginecologie. Volumul I" este de 196.2 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Tratat de ultrasonografie clinica. Principii, abdomen, obstetrica si ginecologie. Volumul I

Produse similare si recomandari

Diagnostic Imaging
Peter Armstrong, Martin Wastie, Andrea G. Rockall
206.01 RON
Ultrasonografie vasculara
Sorin Marian Dudea, Radu Ion Badea
250.70 RON
Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul II
Radu I. Badea, Sorin M. Dudea, Petru A. Mircea, Dumitru Zdrenghea
147.15 RON
Ecografie clinica musculoscheletala
Daniela Fodor
174.40 RON
High-Yield Imaging: Interventional Expert Consult - Online and Print
Charles Burke, Robert Dixon, Matthew A. Mauro, Kieran Murphy MD, Kenneth Thomson
804.42 RON
Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul III
Radu I. Badea, Sorin M. Dudea, Petru A. Mircea, Mircea Stamate
185.30 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tratat de ultrasonografie clinica. Principii, abdomen, obstetrica si ginecologie. Volumul I. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Radu I. Badea

Radu I. Badea a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul II, Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul III, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Sorin M. Dudea

Sorin M. Dudea a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul II, Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul III, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Petru A. Mircea

Petru A. Mircea a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul II, Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul III, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Florin Stamatian

Deocamdata in afara de "Tratat de ultrasonografie clinica. Principii, abdomen, obstetrica si ginecologie. Volumul I", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Florin Stamatian.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter