Tratat de psihanaliza si psihoterapie. Editia a III - a

Tratat de psihanaliza si psihoterapie. Editia a III - a

Editura Polirom
47,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Collegium
Seria: Psihologie

Recenzie Tratat de psihanaliza si psihoterapie. Editia a III - a

Editia a III-a.
Structurat pe trei sectiuni, volumul trateaza atit aspectele teoretice ale psihanalizei, cum sint organizarea sistemului personalitatii sau conceptia antropologica dezvoltata de aceasta, cit si cele aplicative, reprezentate de psihoterapie. Sint utilizate sursele bibliografice majore si o cazuistica bogata, care ilustreaza intr-un mod captivant perspectiva psihanalitica si ii confirma valoarea.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Tratat de psihanaliza si psihoterapie. Editia a III - a", publicata in 2 categorii, Psihologie / Psihanaliza, Psihologie / Psihoterapie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Constantin Enachescu si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Tratat de psihanaliza si psihoterapie. Editia a III - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tratat de psihanaliza si psihoterapie. Editia a III - a" este de 47.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-46-0174-5
Pagini: 400
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tratat de psihanaliza si psihoterapie. Editia a III - a

Produse similare si recomandari

Perversiunea
Claire Pajaczkowska
7.00 RON
Cum sa te psihanalizezi singur
A. Roberti
35.00 27.90 RON
Din secretele psihanalizei si ale istoriei sale
Andre Haynal, P. Roazen, E. Falzeder
26.16 RON
Directii noi in psihanaliza
Karen Horney
29.00 RON
Schita pentru o autoanaliza
Pierre Bourdieu
19.50 9.90 RON
Tratat de psihanaliza contemporana, vol. 2. practica
Helmut Thoma, Horst Kachele
89.10 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tratat de psihanaliza si psihoterapie. Editia a III - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Constantin Enachescu

Constantin Enachescu a publicat inca 16 carti prezente in libraria noastra, Arta si nebunie. Universul plastic al irationalului : Editie in limba engleza, Da si nu. Dialectica comprehensiva a vietii sufletesti, Experienta vietii interioare si cunoasterea de sine, Fenomenologia trupului : Editia I, Fenomenologia trupului : Locul si semnificatia trupului carnal in psihologia persoanei, Arta si nebunie. Universul plastic al irationalului : Editie in limba romana, Homo demens. O redefinire a nebuniei, Psihosomatica , Tratat de igiena mintala, Tratat de psihologie diferentiala, Tratat de psihologie morala, Tratat de psihologie morala, Tratat de psihopatologie, Tratat de psihosexologie, Tratat de teoria cercetarii stiintifice, Tratat de teoria cercetarii stiintifice editia a II - a, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Psihologie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter