Tratat elementar de drept civil. Obligatiile : Conform Noului cod Civil

Tratat elementar de drept civil. Obligatiile : Conform Noului cod Civil

99,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: I. Tratate

Recenzie Tratat elementar de drept civil. Obligatiile : Conform Noului cod Civil

Intrarea in vigoare a noului Cod civil roman marcheaza o schimbare esentiala de paradigma in constructia legislativa a obligatiilor in dreptul nostru privat. Lucrarea dedicata teoriei generale a obligatiilor, pe care o oferim celor interesati, constituie obiectivarea unei analize  stiintifice cuprinzatoare si temeinice a acestei institutii juridice, desfasurata pe baza textelor in materie ale noului Cod civil, legislatiei dezvoltatoare, dreptului comunitar, reglementarilor din dreptul comertului international si statuarilor velide si perene ale jurisprudentei. De asemenea sunt avute in vedere noile solutii, orientari si teorii propuse sau, dupa caz, elaborate de doctrina de specialitate romana si straina in acest domeniu.

Realizarea cartii intr-o maniera proprie autorilor sai, numeroasele contributii originale pe care le cuprinde, problematizarile si solutiile teoretice si practice retinute si argumentate convingator, acopera intreaga programa analitica a acestei discipline de studii din curricula faultatilor de drept si raspunde trebuintelor actuale ale unui invatamant juridic modern si ancorat in realitatile sociale contemporane.

Cu speranta ca aceasta constructie stiintifica va fi apreciata ca necesara si utila teoriei si practicii dreptului, cu placere si raspundere, o recomandam specialistilor in dreptul privat si, in primul rand, studentilor, masteranzilor si doctoranzilor in drept, in vederea pregatirii examenelor de specialitate.

Cartea "Tratat elementar de drept civil. Obligatiile" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept civil si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Liviu Pop, Ionut-Florin Popa, Stelian Ioan Vidu, si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Tratat elementar de drept civil. Obligatiile prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tratat elementar de drept civil. Obligatiile" este de 99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2012
ISBN: 978-973-127-746-2
Pagini: 800
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tratat elementar de drept civil. Obligatiile : Conform Noului cod Civil

Produse similare si recomandari

Tratat de drept civil roman. Volumul I
Constantin Hamangiu, Alexandru Baicoianu, I. Rosetti-Balanescu
129.00 RON
Eseu asupra clasificarii bunurilor in dreptul civil
Cornelia Munteanu, Ovidiu Ungureanu
24.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tratat elementar de drept civil. Obligatiile : Conform Noului cod Civil. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Liviu Pop

Liviu Pop a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Tratat de drept civil : Obligatiile - Volumul II. Contractul, Tratat de drept civil. Obligatiile. Regimul juridic general : Volumul I, Drept civil. Drepturile reale principale, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Ionut-Florin Popa

Ionut-Florin Popa a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Conformitatea lucrului vandut - Tomul 13, Rezolutiunea si rezilierea contractelor in noul cod civil, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Stelian Ioan Vidu

Pe langa "Tratat elementar de drept civil. Obligatiile : Conform Noului cod Civil", autorul Stelian Ioan Vidu a publicat si Dreptul de retentie in raporturile juridice civile.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter