Tratat de psihoterapii cognitive si comportamentale

Tratat de psihoterapii cognitive si comportamentale

Editura Polirom
44,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Psihologie

Recenzie Tratat de psihoterapii cognitive si comportamentale

Psihoterapiile cognitive si comportamentale sint prototipul demersului stiintific in psihoterapie, beneficiind de teorii fundamentate stiintific si strategii terapeutice complexe pentru promovarea sanatatii si tratamentul patologiei, validate prin studii clinice controlate. Este si motivul pentru care sint psihoterapiile cel mai bine reprezentate la nivelul comunitatii stiintifice, cele mai raspindite in practica si preferate de casele de asigurari de sanatate. Adresat specialistilor clinicieni, cercetatorilor, studentilor de la facultatile de profil si profesionistilor in politicile publice de sanatate, volumul expune teorii si proceduri terapeutice cognitiv-comportamentale, argumentind in favoarea utilizarii acestora ca platforma de integrare in psihoterapie si de promovare a psihoterapiei ca stiinta.

Cuprins: Terapia cognitiv-comportamentala. Delimitari conceptuale si evolutie • Psihodiagnostic si evaluare clinica cognitiv-comportamentala • Relatia terapeutica cognitiv-comportamentala • Prototipul unui demers terapeutic cognitiv-comportamental • Cercetare si eficienta in terapia cognitiv-comportamentala • Noi directii si frontiere in terapia cognitiv-comportamentala

Cartea "Tratat de psihoterapii cognitive si comportamentale" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihoterapie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Daniel David si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Tratat de psihoterapii cognitive si comportamentale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tratat de psihoterapii cognitive si comportamentale" este de 44.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2006
ISBN: 973-46-0491-0
Pagini: 424
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tratat de psihoterapii cognitive si comportamentale

Produse similare si recomandari

Multe vieti, multi maestrii
Weiss L Brian
10.00 RON
Psihoterapie & consiliere existentiala
Emmy van Deurzen, Martin Adams
29.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tratat de psihoterapii cognitive si comportamentale. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Daniel David

Daniel David a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Fundamente de psihologie evolutionista si consiliere genetica, Metodologia cercetarii clinice. Fundamente, Psihologie clinica si psihoterapie. Fundamente, Psihologie clinica si psihoterapie. Fundamente.

Psihologie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter