Tratat de pedagogie scolara

Tratat de pedagogie scolara

Editura Aramis
32.00 28.80 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-8473-64-0; Anul: 2003; Pagini: 480; Format: 165x235

Recenzie Tratat de pedagogie scolara

Cartea se recomanda prin insusi Premiul Academiei Romane pentru carte pedagogica, conferit in 1998. Pentru fiecare tema au fost puse in evidenta cele mai semnificative concepte, care ofera posibile raspunsuri la multiplele probleme pe care societatea romaneasca le pune in fata scolii de astazi. Este un instrument util nu numai elevilor si cadrelor didactice, ci oricarei persoane interesate in a-si cunoaste posibilitatile de dezvoltare.
Cartea "Tratat de pedagogie scolara" a fost publicata in categoria Stiinte / Pedagogie. Educatie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Ioan Nicola si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Tratat de pedagogie scolara prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tratat de pedagogie scolara" este de 28.8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Tratat de pedagogie scolara

Produse similare si recomandari

Despre pedagogie
Immanuel Kant
11.00 RON
Aplicaţii ale noului curriculum pentru învăţământul preşcolar VOL I
Filofteia Grama, Mioara Pletea, Angela Sesovici, Viorica Preda, Angela Ciobotaru
29.00 RON
Imaginatia in predare si invatare
Egan Kieran
12.90 RON
Noi metode si strategii pentru managementul clasei
Jerry Olsen, Thomas W. Nielsen
14.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tratat de pedagogie scolara. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ioan Nicola

Deocamdata in afara de "Tratat de pedagogie scolara", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ioan Nicola.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter