Tratat de neurochirurgie. Volumul 1

Tratat de neurochirurgie. Volumul 1

Editura Medicala
196,20 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei: 2010; Nr. pagini: 746; Nr. figuri: alb negru - 204, color - 165; Formatul cartii:;8/54x84

Recenzie Tratat de neurochirurgie. Volumul 1

 Necesitatea aparitiei unui amplu tratat de neurochirurgie in 2 volume s-a conturat din mai multe motive, luând in considerare si faptul ca in ultimii 30 de ani s-a produs o revolutie totala in domeniul diagnosticarii leziunilor intracraniene si intrarahidiene. La publicarea tratatului actual au contribuit neurochirurgi de renume din toate centrele universitare, tinându-se cont de supraspecializarea fiecarui autor intr-un anumit câmp din domeniul vast al neurochirurgiei si imbinând experienta lor cu informatiile de ultima ora din literatura internationala. Astfel au fost adunate elemente de diagnostic neuroimagistic si elemente moderne de tratament neurochirurgical si, urmând tendintele actuale de integrare multidisciplinara, au fost incluse in acest prim volum capitole speciale ce contin elemente de genetica si biologie moleculara, precum si date despre neuroprotectie si neuroregenerare. Toate acestea au fost asamblate concis si cât mai complet intr-o lucrare cu larga adresabilitate la nivelul medicilor neurochirurgi, neurologi, intensivisti, traumatologi, oftalmologi, chirurgi oromaxilofaciali, pediatri, medici de familie.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Tratat de neurochirurgie. Volumul 1", publicata in 2 categorii, Medicina / Chirurgie, Medicina / Neurologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Alexandru Vlad Ciurea si a fost publicata de editura Medicala. Se poate cumpara cartea Tratat de neurochirurgie. Volumul 1 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tratat de neurochirurgie. Volumul 1" este de 196.2 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Tratat de neurochirurgie. Volumul 1

Produse similare si recomandari

Caiete de tehnici chirurgicale. Volumul III
Nicolae Angelescu, Florian Popa
54.50 RON
Caiete de tehnici chirurgicale. Volumul IV
Nicolae Angelescu, Florian Popa
54.50 RON
Caiete de tehnici chirurgicale. Volumul V
Nicolae Angelescu, Florian Popa
54.50 RON
Chirurgia otologica
Traian Ataman
30.60 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tratat de neurochirurgie. Volumul 1. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alexandru Vlad Ciurea

Pe langa "Tratat de neurochirurgie. Volumul 1", autorul Alexandru Vlad Ciurea a publicat si Managementul modern in organizatiile sanatatii – perspective in serviciile de neurochirurgie, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter