Tratamentul diabetului zaharat. Ghid practic

Tratamentul diabetului zaharat. Ghid practic

10,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini: 192 + 8 pagini color; ISBN: 9789738586871; Anul aparitiei: 2005; Format 13x20 cm

Recenzie Tratamentul diabetului zaharat. Ghid practic

Lucrarea de fata, restructurata si actualizata fata de editiile ei anterioare, ofera persoanelor afectate de diabet orientarea de ultima ora a terapiei.

Diabetul zaharat este considerata cea mai frecventa boala endocrina si este caracterizat prin anomalii metabolice si prin complicatii pe termen lung ce afecteaz ochii, rinichii, nervii şi vasele de sange. Toate aceste anomalii metabolice au o caracteristica comuna si anume hiperglicemia, adica un nivel crescut de glucoza in sange.

"EXERCIŢIUL FIZIC ŞI DIABETUL ZAHARAT Dieta şi exerciţiul fizic se completează reciproc, fac parte din stilul de viaţă care, corectat, devine mijloc de tratament. Fiecare persoană va fi analizată..." Continuare...

"ROLUL ŞI LOCUL PROGRAMULUI DE EDUCAŢIE SPECIFICĂ ÎN TRATAMENTUL PERSOANELOR CU DIABET ZAHARAT Diagnosticarea unei afecţiuni cu evoluţie cronică, în cazul nostru DZ, conduce la iniţierea..." Continuare...

Cartea "Tratamentul diabetului zaharat. Ghid practic" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de dr. Rodica Perciun si a fost publicata de editura Saeculum I. O.. Se poate cumpara cartea Tratamentul diabetului zaharat. Ghid practic prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tratamentul diabetului zaharat. Ghid practic" este de 10.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Tratamentul diabetului zaharat. Ghid practic

Produse similare si recomandari

Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Cluburi pentru copii
Vera Secrieriu
5.00 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tratamentul diabetului zaharat. Ghid practic. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

dr. Rodica Perciun

Deocamdata in afara de "Tratamentul diabetului zaharat. Ghid practic", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului dr. Rodica Perciun.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter