Tratamente naturiste in bolile digestive (editie noua)

Tratamente naturiste in bolile digestive (editie noua)

Editura Tritonic
17,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Proiect

Recenzie Tratamente naturiste in bolile digestive (editie noua)

Aceasta carte reprezinta o mica enciclopedie de buzunar a celor mai frecvente afectiuni ale aparatului digestiv si modalitatea de tratament cu ajutorul plantelor.

Efectele benefice ale tratamentelor naturiste sunt cunoscute si recomandate din cele mai vechi timpuri, plantele avand pe langa efectele benefice asupra organismului si avantajul faptului ca spre deosebire de medicina traditionala, efectele secundare ale inducerii de substante obtinute prin sinteza sunt vizibil diminuate.

Cuprinde remedii naturiste impotriva unor afectiuni precum: anemia, arsurile stomacale, constipatia, carenta de calciu, cancer de colon, colicile abdominale, ulcer si multe altele la care veti gasi raspuns citind cartea.

Cartea "Tratamente naturiste in bolile digestive (editie noua)" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Remedii naturiste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Eugen Giurgiu si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Tratamente naturiste in bolile digestive (editie noua) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tratamente naturiste in bolile digestive (editie noua)" este de 17 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-8320-71-7
Pagini: 160
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tratamente naturiste in bolile digestive (editie noua)

Produse similare si recomandari

Sanii
Liz Bestic
29.90 RON
Terapia prin flori
Edward Bach
18.00 RON
Farmacia din gradina
Radu Stoianov
9.90 RON
Dieta Young pentru bolnavii de diabet
Robert O Young, Shelley Redford Young
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tratamente naturiste in bolile digestive (editie noua). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Eugen Giurgiu

Eugen Giurgiu a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Tratamente naturiste in bolile de inima, Cancerul : Tratamente naturiste, Cele mai folosite 17 plante pentru vindecare, Tratamente naturiste in bolile de piele, Tratamente naturiste in bolile femeilor, Tratamente naturiste in cosmetica , dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter