Tranzitia made in Romania

Tranzitia made in Romania

Editura Economica
38,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Tranzitia made in Romania

Textul de faţă este admirabil prin precizia şi simplitatea diagnosticului formulat: nimic aproximativ, nimic aluziv, nimic vag în cele pe care le constată şi le critică. Dar totodată nimic tehnicist, nimic încâlcit, nimic formulat pretenţios sau ininteligibil.

Claudiu Doltu spune lucruri aride şi foarte complicate în mod nu doar simplu, ci şi foarte concret şi adesea colorat de exemple care desluşesc şi celui mai neinformat dintre cititori subtilităţi pentru care specialistul Claudiu Doltu a citit, fără îndoială, tratate dintre cele mai sofisticate, dar pe care ni le traduce paşnic şi familiar. - Zoe Petre Profesor Emerit, Universitatea din Bucureşti

Cartea "Tranzitia made in Romania" a fost publicata in categoria Economie / Teorie economica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Claudiu Doltu si a fost publicata de editura Economica. Se poate cumpara cartea Tranzitia made in Romania prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tranzitia made in Romania" este de 38 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-709-576-3
Pagini: 248
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tranzitia made in Romania

Produse similare si recomandari

Retail banking
Capraru Bogdan
24.90 RON
Relatiile publice in practica
Anne Gregory
15.26 RON
Eficienta si evaluarea afacerilor
Liviu Spataru, Alina Stancovici
20.00 RON
Evaluarea intreprinderii
Adrian Anica Popa, Ana Maria Popescu, coord. Ion Anghel, Mihaela Oancea Negescu
48.00 RON
The Corruption An Economic and Social Analysis
Ani Matei, Ion Gh. Rosca, Tudorel andrei
43.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tranzitia made in Romania. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Claudiu Doltu

Deocamdata in afara de "Tranzitia made in Romania", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Claudiu Doltu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter