Tranzactii comerciale internationale

Tranzactii comerciale internationale

Editura Polirom
32,36 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-46-1639-8;ANUL APARITIEI: 2010;NUMAR PAGINI: 616;FORMAT: 160x235
Colectia: colegium

Recenzie Tranzactii comerciale internationale

In lumea economica actuala, comertul international reprezinta o variabila importanta in ecuatia dezvoltarii oricarei tari, precum si principalul factor ce stimuleaza transferul de tehnologie la nivel mondial. Volumul prezinta evolutia comertului international dupa Al Doilea Razboi Mondial, cadrul juridic, diferitele tipuri de tranzactii, tehnici de plati si de finantare, principalele teorii – clasice si moderne – privitoare la eficienta tranzactiilor comerciale. Un capitol separat analizeaza situatia Romaniei, implicatiile diferitelor acorduri asupra politicii comerciale autohtone si previziuni asupra evolutiei comertului exterior romanesc pana in 2013. Tranzactii comerciale internationale contine informatii utile atat pentru studentii si profesorii de la facultatile de stiinte economice, cat si pentru specialistii in domeniu.


Autorii volumului sunt cadre didactice universitare la Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava.

Cuprins: Politica comerciala: definire si comentarii • Politici comerciale promotionale si de stimulare a exporturilor • Clauze care reglementeaza relatiile comerciale la nivel international • Tehnici de plati aplicate in tranzactiile comerciale internationale • Tehnici de finantare in tranzactiile comerciale internationale • Riscurile in tranzactiile comerciale internationale • Romania in comertul international dupa 1989

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Tranzactii comerciale internationale", publicata in 2 categorii, Economie / Economie mondiala, Economie / Vanzari, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Aurel Burciu, Rozalia Iuliana Kicsi, Irina Stefana Ciobotariu, Marcela Cristina Hurjui, si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Tranzactii comerciale internationale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tranzactii comerciale internationale" este de 32.36 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Tranzactii comerciale internationale

Produse similare si recomandari

Pelerina goala
Charles Handy
50.00 RON
Cum sa iti gasesti clienti
Francine Carton
29.90 RON
Centrele de putere ale lumii
conf. dr. Vasile Paul, Ion Coscodaru
20.00 RON
Economia, firma si managementul bazate pe cunostinte
Nicolescu Ovidiu, Luminita Nicolescu
39.00 RON
Evolutia gandirii economice. Editia a IV-a
Gheorghe Popescu
129.00 RON
Modelare & Simulare economica. Breviar
Camelia Ratiu-Suciu
16.00 RON
Politici macroeconomice de integrare a Romaniei in Uniunea Europeana
Marius Bacescu, F. Dumitrescu, Angelica Bacescu-Carbunaru, Monica Condruz-Bacescu
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tranzactii comerciale internationale. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Aurel Burciu

Pe langa "Tranzactii comerciale internationale", autorul Aurel Burciu a publicat si Introducere in management, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Rozalia Iuliana Kicsi

Deocamdata in afara de "Tranzactii comerciale internationale", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Rozalia Iuliana Kicsi.

Irina Stefana Ciobotariu

Deocamdata in afara de "Tranzactii comerciale internationale", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Irina Stefana Ciobotariu.

Marcela Cristina Hurjui

Deocamdata in afara de "Tranzactii comerciale internationale", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Marcela Cristina Hurjui.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter