Trandafirul negru

Trandafirul negru

Editura RAO
24,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Trandafirul negru

Ambiţiosul avocat Andrew Morrison a fost invitat de unul dintre cei mai bogaţi oameni din America pentru o scurtă vacanţă pe iahtul său. La bordul "Trandafirului negru", el o cunoaşte pe frumoasa Danielle St James şi se îndrăgosteşte de ea.

Următoarea dată când o va mai întâlni pe Danielle, aceasta va fi acuzată de crimă şi îi va cere ajutorul. Acesta preia cazul şi are de înfăptuit imposibilul, achitarea ei. Dar, în momentul când câştigă, află adevărul. Şi jură răzbunare. O acuzată seducătoare, un procuror confuz, un judecător cinic şi un avocat strălucit care se confruntă cu cel mai dur caz în viaţa lui.

Cartea "Trandafirul negru" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de D. W. Buffa si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Trandafirul negru prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Trandafirul negru" este de 24.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 9786066091251
Pagini: 320
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Trandafirul negru

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Trandafirul negru. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

D. W. Buffa

Deocamdata in afara de "Trandafirul negru", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului D. W. Buffa.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter