Trainspotting

Trainspotting

Editura Polirom
29,95 Lei

Info

Anul aparitiei : 2006; Numar de pagini : 424; ISBN : 973-681-941-8

Recenzie Trainspotting

Traducere din limba engleza si note de Andra Matzal.
"Cea mai buna carte scrisa vreodata... ar merita sa fie vinduta in mai multe exemplare decit Biblia." (Rebel, Inc.)
Welsh se considera mai degraba un "activist social" decit un scriitor, romanele si povestirile sale avind ca personaje tineri din cultura marginala a consumatorilor de droguri. Renton, Spud, Begbie sint citeva dintre figurile care-si spun povestea in roman,... folosind limbajul agresiv si argotic al scotienilor din Leith. Problemele lor legate de consumul de heroina, dilemele sexuale, intorsaturile ironice de situatie sint dublate de referinte constante la conflictele etnice, religioase si fotbalistice, care fac parte din mecanismele comunitatii din care provin.
"Irvine Welsh este cel mai bun lucru care s-a intimplat in literatura engleza de decenii intregi." (Nick Hornby

Cartea "Trainspotting" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 16.03.2014. A fost scrisa de Irvine Welsh si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Trainspotting prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Trainspotting" este de 29.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Trainspotting

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Trainspotting. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Irvine Welsh

Irvine Welsh a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Acid House, Daca ti-a placut scoala, munca o sa-ti placa si mai mult, Jeg, Porno, Varza reincalzita.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter