Traieste senzational! : Profiluri senzoriale

Traieste senzational! : Profiluri senzoriale

Editura Trei
33,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologia pentru toti

Recenzie Traieste senzational! : Profiluri senzoriale

Sunteţi pasionat de muzica dată la maximum, de sporturile extreme şi de jocurile de artificii? Sau, din contră, preferaţi să citiţi liniştit şi să faceţi cumpărături online în loc să vă duceţi la mall? Psiholoaga americană Winnie Dunn arată cum personalitatea fiecăruia este marcată de răspunsurile sale la diversele sunete, imagini, atingeri, mirosuri şi gusturi. Cartea Trăieşte senzaţional! este o invitaţie la autocunoaştere, dar şi la completarea psihologiei personalităţii cu o nouă dimensiune — aceea a „profilurilor senzoriale".

Înarmaţi cu aceste informaţii, veţi fi în stare să descoperiţi care sunt hainele, slujba şi căminul ce vi se potrivesc cel mai bine şi să înţelegeţi motivele deciziilor dumneavoastră din viaţa de zi cu zi. „Viaţa este plină de senzaţii diverse - şi dacă tot nu putem să scăpăm de ele, de ce să nu ne bucurăm de aceste experienţe senzoriale zilnice? Prin intermediul unor exemple practice veţi învăţa cum să trăiţi în fiecare zi în aşa fel încât să armonizaţi activităţile dumneavoastră cu nevoile senzoriale. Rezultatul poate fi un exerciţiu educativ, plăcut şi satisfăcător!" - Mary Law, profesoară de terapie ocupaţională la Universitatea McMaster din Ontario

„În această carte vom explora un mod unic de a ne înţelege pe noi înşine şi pe cei din jur: prin intermediul simţurilor. Studiile care ne ajută să înţelegem reacţiile la senzaţiile din viaţa de zi cu zi adaugă o nouă dimensiune înţelegerii comportamentului uman. Reacţiile senzoriale conlucrează cu răspunsurile emoţionale şi cognitive pentru a-i da fiinţei umane posibilitatea de a se cunoaşte mai bine." - Autoarea

Winnie Dunn, specialistă în neuroştiinţe şi psihologie educaţională, este profesoară de terapie ocupaţională la Universitatea din Kansas şi studiază impactul procesării senzoriale asupra personalităţii.

Cuprins:

Prefaţă

Mulţumiri

I. Noţiuni introductive despre profilurile senzoriale

1. Trăim într-o lume a senzaţiilor
2. Cum funcţionează sistemele senzoriale
3. Descifrarea codului tău senzorial

II. Viaţa de zi cu zi şi relaţiile interumane

4. Simţurile noastre şi viaţa de zi cu zi: cum să trăieşti zilnic într-un stil propriu
5. Relaţii senzaţionale
6. Cum să fii un părinte „senzaţional":negocierea unei relaţii bune cu copiii tăi

III. Descifrarea codului senzorial în anumite domenii de viaţă

7. Ţi-e foame? Lasă-te condus de simţuri!
8. Garderobe senzaţionale
9. Cum să vă creaţi un cămin potrivit nevoilor senzoriale
10. Munca este o parte din viaţa ta: cunoaşterea profilurilor senzoriale la serviciu te ajută să fii eficient
11. Cum să ne petrecem timpul liber în mod senzaţional: clipele de intimitate

Bibliografie

Cartea "Traieste senzational!" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Winnie Dunn si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Traieste senzational! prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Traieste senzational!" este de 33 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-617-5
Pagini: 312
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: senzational , senzorial , traieste

Pret Traieste senzational! : Profiluri senzoriale

Produse similare si recomandari

Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Traieste senzational! : Profiluri senzoriale. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Winnie Dunn

Deocamdata in afara de "Traieste senzational! : Profiluri senzoriale", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Winnie Dunn.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter