Tragand de timp : Viata mea ca negociator FBI

Tragand de timp : Viata mea ca negociator FBI

Editura Meteor Press
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie

Recenzie Tragand de timp : Viata mea ca negociator FBI

In cei 30 de ani de cariera in FBI, Gary Noesner a fost nu numai agent special, ci si negociator-sef, primul om care a condus activitatea unitatii pentru negocieri in situatii de criza. In cartea sa de memorii, Tragand de timp, el evoca multe dintre aceste actiuni devenite celebre.

Teroristi, traficanti de droguri, lideri fanatici si inumani, indivizi furiosi si deznadajduiti, nenumarate cazuri de luari de ostatici care au ajuns in atentia presei internationale si a publicului larg de-a lungul anilor au solicitat interventia profesionista a unor echipe de negociatori specializati pentru evitarea confruntarii armate si pierderea inutila a unor vieti.

Victoriile repurtate de Noesner fara varsare de sange au atras insa rareori atentia presei asa cum au facut-o dezastrul de la Waco, tragedia de la Ruby Ridge sau deturnarea navei de croaziera Achille Lauro. Firul narativ al cartii este construit cu atata maiestrie, incat confruntarea cu un individ furibund, cu teroristi, cu liderul unui cult, cu fel de fel de extremisti sau cu un lunetist care se crede Dumnezeu este la fel de palpitanta ca si confruntarea dintre cele doua tehnici de rezolvare a unei crize: efectul psihologic al negocierii versus utilizarea fortei.

Cartea "Tragand de timp" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Gary Noesner si a fost publicata de editura Meteor Press. Se poate cumpara cartea Tragand de timp prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tragand de timp" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-728-572-0
Pagini: 224
Format: 14,5 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tragand de timp : Viata mea ca negociator FBI

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tragand de timp : Viata mea ca negociator FBI. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gary Noesner

Deocamdata in afara de "Tragand de timp : Viata mea ca negociator FBI", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Gary Noesner.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter