Totul despre lideri atitudine echipa relatii

Totul despre lideri atitudine echipa relatii

Editura Amaltea
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Totul despre lideri atitudine echipa relatii

# Descatusati-va potentialul de lider! Indiferent cine sunteti, puteti fi lider si o puteti face chiar foarte bine.

# Atitudinea va poate purta pe aripile succesului sau va poate dobori la pamant, impreuna cu oamenii pe care ii conduceti. Atitudinea pozitiva a unei echipe nu garanteaza obtinerea succesului, dar atitudinea negativa va atrage, fara indoiala, distrugerea acesteia.

# Nu pierdeti vremea cu lucrurile pe care le puteti realiza singuri! Liderii care au o echipa bine instruita se bucura de un avantaj extraordinar, propulsandu-se astfel spre urmatorul nivel.

# Talentul de a conduce se bazeaza pe relatiile interumane. Succesul in toate domeniile vietii se naste din succesul relatiilor pe care le avem cu semenii nostri.


Iata afirmatiile cheie care constituie fundamentul teoriilor lui John Maxwell, expuse concis si limpede in aceasta noua carte, ce trece in revista nu numai toate fatetele succesului personal, dar si modul in care putem inrauri dezvoltarea personala si evolutia benefica a celor care ne inconjoara, adevarata misiune pe care o avem de indeplinit.

In viata, si implicit in stiinta conducerii, totul se invata. Iar John C. Maxwell ne ofera, din nou, principii inovatoare, care au trecut deja testul timpului si care ne vor ajuta sa ne infrangem cu usurinta limitele.

Cartea "Totul despre lideri atitudine echipa relatii" a fost publicata in categoria Economie / Leadership si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de John C. Maxwell si a fost publicata de editura Amaltea. Se poate cumpara cartea Totul despre lideri atitudine echipa relatii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Totul despre lideri atitudine echipa relatii" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Totul despre lideri atitudine echipa relatii

Produse similare si recomandari

Alpha leadership
Deering Anne , Robert Dilts, Russell Julian
30.01 RON
Simtul urgentei
John P. Kotter
39.00 RON
Mostenire de lider
Julie Stark, Marta Brooks, Sarah Caverhill
22.00 17.60 RON
Leadership: arta si maestria de a conduce
Manfred Kets De Vries
45.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Totul despre lideri atitudine echipa relatii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

John C. Maxwell

John C. Maxwell a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Castiga aurul !, Castiga cu oamenii, Harta succesului, Incepe sa gandesti, Leadership de aur, Lider la 360 de grade , Talentul nu este suficient, Cum sa devii popular, Harta succesului, Realizeaza-te pe deplin, dintre care primele 7 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter