Totul despre Feng Shui : mica enciclopedie

Totul despre Feng Shui : mica enciclopedie

Editura Nemira
48.90 36.90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009; Numar de pagini : 400; ISBN : 978-973-143-201-4

Recenzie Totul despre Feng Shui : mica enciclopedie

De la notiunile de baza ale artei feng shui pana la folosirea planului casei si a remediilor prin care va puteti rezolva problemele de zi cu zi, lucrarea de fata reprezinta o mica enciclopedie care trateaza toate subiectele pe care trebuie sa le cunoasteti despre aceasta arta straveche. Contine sfaturi referitoare la alegerea unei case noi, a mobilierului si a metodelor de redecorare, ajutandu-va sa adaptati principiile feng shui in functie de propriile cerinte. Un ghid detaliat care va invata cum sa puneti in aplicare arta feng shui in toate aspectele existentei voastre – familie, sanatate, relatii, situatie financiara, cariera si viata spirituala –, astfel incat sa atingeti potentialul maxim, sa preluati controlul asupra destinului vostru si sa creati o atmosfera fericita in propriul camin.

Cartea "Totul despre Feng Shui : mica enciclopedie" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Feng Shui si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Simon Brown si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Totul despre Feng Shui : mica enciclopedie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Totul despre Feng Shui : mica enciclopedie" este de 36.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: feng shui

Pret Totul despre Feng Shui : mica enciclopedie

Produse similare si recomandari

Feng Shui (set)
Lucrecia Persico
54.00 RON
Feng Shui
Barb Rogers
7.20 RON
Feng Shui pentru avansati
Raymond Lo
19.00 RON
Feng Shui in 10 lectii simple
Jane Butler Biggs
9.90 RON
Trucuri Feng Shui pentru casa ta
Lillian Too
39.00 31.20 RON
Feng Shui
Shawne Mitchell, Stephanie Gunning
17.10 RON
Feng Shui pentru succes si fericire
Richard Webster
9.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Totul despre Feng Shui : mica enciclopedie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Simon Brown

Deocamdata in afara de "Totul despre Feng Shui : mica enciclopedie", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Simon Brown.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter