Totul despre apiterapie

Totul despre apiterapie

Editura All
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Totul despre apiterapie

Apiterapia foloseşte mierea, polenul, ceara, lăptişorul de matcă şi veninul albinelor pentru prevenirea şi tratarea diverselor afecţiuni. Mierea de albine conţine peste 70 de substanţe active.

Autorul (medic pediatru şi cercetător în domeniul apiterapiei) a scris această carte cu gândul la omul bolnav, pentru a-l ajuta în tratamentul multor afecţiuni, dar şi la omul sănătos, deoarece mierea de albine poate fi considerată nu numai medicament, ci şi aliment. Sunt descrise toate produsele stupului, de la modul de recoltare, depozitare şi ambalare până la proprietăţile farmacologice şi indicaţiile fiecăruia.

În capitole speciale sunt detaliate protocoalele de tratament cu produse apicole în diferite afecţiuni, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

De asemenea, sunt date reţete speciale pentru folosirea acestor minunate produse în tratamentele cosmetice.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Totul despre apiterapie", publicata in 2 categorii, Agricultura / Apicultura, Sanatate, nutritie, sport / Remedii naturiste, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Rawhi Muin Ali Abdalla si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Totul despre apiterapie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Totul despre apiterapie" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-587-023-9
Pagini: 392
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Totul despre apiterapie

Produse similare si recomandari

Bolile albinelor
Wolfgang Ritter
12.50 RON
Tehnologie apicola
Marian Bura, Silvia Patruica, Vlad Alexandru Bura
34.99 RON
Albinele si produsele lor
Liviu Alexandru Marghitas
35.97 RON
Albinaritul pentru incepatori
Franz Lampeitl
10.00 8.50 RON
  

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Totul despre apiterapie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Rawhi Muin Ali Abdalla

Deocamdata in afara de "Totul despre apiterapie", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Rawhi Muin Ali Abdalla.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter