Tot ce trebuie sa stii despre internet

Tot ce trebuie sa stii despre internet

Editura Polirom
24,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: CALCULATOARE, INFORMATICA

Recenzie Tot ce trebuie sa stii despre internet

Devenit o prezenta cvasipermanenta in viata celor mai multi oameni, Internetul isi datoreaza succesul progreselor inregistrate in diverse domenii ale informaticii, dintre care amintim retelele de calculatoare, limbajele de programare si de mar-care a datelor, precum si protocoalele de comunicatii.

Ele asigura „stralucirea” Web-ului – cel mai popular si mai raspindit serviciu al acestuia –, caracterizat prin culoare, animatie, sunet si interactivitate. Adresat elevilor, studentilor si profe-sorilor, dar si tuturor celor care folosesc in mod curent Internetul, volumul clasifica si analizeaza sistematic serviciile acestuia in functie de utilitatea lor, prezentind totodata si metodele de realizare a retelelor de calculatoare, de conectare la Internet si de asigurare a protectiei calculatorului.

Cuprins:

  • Retele de calculatoare, Internet si Web
  • Cum sa cautati pe Internet
  • Cum sa va construiti propriul site sau blog
  • Cum sa comunicati in Internet
  • Cum sa asigurati securitatea propriului calculator
  • Cum sa cumparati online
  • Cum sa utilizati unele aplicatii online
Cartea "Tot ce trebuie sa stii despre internet" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Internet si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Traian Anghel si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Tot ce trebuie sa stii despre internet prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tot ce trebuie sa stii despre internet" este de 24.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-46-2316-7
Pagini: 232
Format: 16 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tot ce trebuie sa stii despre internet

Produse similare si recomandari

Fenomenul Google
John Battelle
33.90 RON
Enciclopedia Internet
Nathan J. Muller
40.33 RON
Locuri de munca prin Internet
Richard Nelson Bolles
4.99 RON
Tehnologiile XDSL si Internet-ul rapid
Titu I. Bajenescu
30.08 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tot ce trebuie sa stii despre internet. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Traian Anghel

Traian Anghel a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Dictionar de informatica, Instrumente WEB 2.0 utilizate in educatie, Introducere in AJAX, Manualul tau de PHP, Programare Web pentru liceu, Programarea in PHP II. Generarea de continut multimedia, Programarea in PHP. Ghid practic, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter