Torturi rapide

Torturi rapide

4,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Torturi rapide

Ati uitat de ziua de nastere a mamei sau de onomastica bunicii, care tocmai a dat telefon ca vine in vizita? Vreti sa le demonstrati prietenilor ca sunteti o gazda perfecta? Cartea noastra va scoate din impas! Ii veti putea intampina cu un tort delicios, chiar daca aveti putin timp la dispozitie. Torturile pe care vi le prezentam necesita un minim de efort si de timp.

Cartea "Torturi rapide" a fost publicata in categoria Arta culinara / Prajituri si dulciuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Elisabeta Iorga si a fost publicata de editura Cartea de Buzunar. Se poate cumpara cartea Torturi rapide prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Torturi rapide" este de 4.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Torturi rapide

Produse similare si recomandari

Retete pentru deserturi
Flame Tree
19.99 RON
Ciocolata
Roxana Melnicu
5.90 RON
Prajituri ardelenesti
Nicoleta Baciu, Marina Cristea
6.90 RON
COFETARIE FRANTUZEASCA
Smaranda Sburlan
6.30 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Torturi rapide. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Elisabeta Iorga

Elisabeta Iorga a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Bucatarie rapida, Deserturi rapide de vara, Mese festive, Povesti dovlecesti, Preparate din carne de pui, Retete pentru copii de gradinita, Retete pentru petrecerile copiilor, Dulciuri care nu ingrasa, Gustari si aperitive, Inghetate, Petreceri cu bufet rece, dintre care primele 7 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter